Satılık Lastik (235 85 16 Federal Couragıa MT)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ersel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,618

ersel

Kamp II
Yer
istanbul
selam arkadaşlar ölçü hatası yaptığım için daha 15 günlük lastiklerimi satıyorum lastikler 235 85 16 olup federal couragıa mt tipindedir lastiklerle beraber 4.5 x 16 5 bijon 4 adet jant vardır lastikleri 900 liraya verecem jantlarıda 150 liraya aldım ama anlaşırız sorun değil lastiklerin sadece 2 tanesi deneme amaçlı janta takılmıştır fotoğraflar herşeyi anlatıyo zaten alana şimdiden hayırlı olsun [attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

Fotoğraf-0010.jpg

Fotoğraf-0011.jpg

Fotoğraf-0012.jpg

Fotoğraf-0013.jpg

Etiketler
Ynt: Satılık Lastik (235 85 16 Federal Couragıa MT)

Ersel hayırdır daha sıfır lastikler daha büyük ölcümü takacan doca?

selam naber dursun usta nasılsın. yaw bir kaç arkadaşla konuştumda ince gelir bu ölçü dedi doç çok ağır batar dedi birde araç daha askıdayken koydum lastikleri bisiklet lastiği gibi durdu o yüzden satıp daha geniş bir ölçü deniyecem oda satabilirsem olmazsa olmaz yani canım sağolsun

daha sıfır lastik satılır satılır ihtiyacı olan bir arkadaşa yarar 235/85/16 lar takribi 32 inc yani 750/16 gibidocun orjınal lastik ölcüsü gibi durur eger arac yüksekse lastikler ufak kalır en az 33 inc lastik takarsan fena olmaz

doç için uygun bir ebat ... kum zeminde kullanmayacaksanız bence tabanı genişletmenin bir faydası yok ... aksine kar ve çamurda daha iyi iş görecektir ...

selam dostlar bende bilmiyorum yaw ne takacağımı artık kafam oldu kazan bir yerde .şimdi benim araçda yükseltme var kasa diğer doçlarda 11 cm yüksek 33x12.50 R15 taktım anca doldurdu ama bunlar asfalt lastiğiydi . bende abimle konuşup arazide daha çok iş yapsın daha yüksek olsun takılmasın diye 235 85 R16 ları aldım ama bu seferde arabanın altında acayip ince durdu bisiklet lastiğinden daha kötü kaldı arabada yüksek olunca önden arkadan çok komik durdu . birde görüntüden ziyada işin arazi durumu var . buradan arkadaşlar geldi baktı onlarda bu lastikler çok ince çamura direk gömülür oyüzden 33x11.5R 15 VEYA 33X16.50 R 16 al dediler hem ebat olarak doldurur hemde yere basma alanı çoğalır çamuru kesip hemen diffleri oturtmaz dedile neyapacağıma karar veremedim açıkçası beynim durdu vesselam

ersel' Alıntı:
33x11.5R 15 VEYA 33X16.50 R 16 al dediler hem ebat olarak doldurur hemde yere basma alanı çoğalır çamuru kesip hemen diffleri oturtmaz dedile neyapacağıma karar veremedim açıkçası beynim durdu vesselam

onu söyleyen off road yapmamıştır emin ol :smiley:
çamurluğun ağzına kadar dolması iyi birşey değil artükilasyon azalır sürtme yapar çekiş düşer ...
2 ton aracın çamura hemen oturmasını istemiyorsanız tek çare palet :smiley: ...

valla aracımda yükseltme olsa ben alırdım lastikleri ... görüntüyle hiç işim olmaz :D isterse bisiklet değil el arabası lastiği gibi dursun ;D

dediğim gibi üstad uyarsa satacam söylediğim ölçülerde lastik alacam 1 ay kadar şansımı deniyecem çünkü ramazandan sonra biraz daha revizyon işim var o arada satılırsa bu lastikler satılır olmazsa dedğin gibi olur zaten :smiley:

Merhaba, lastikler duruyormu yoksa satildimi .Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,073
Kayıtlı Üye Sayımız
166,987
Kaydolan Son Üyemiz
ismail0623

Çevrimiçi üyeler