Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba; ilanlarda ıkı tane farklı araba mı var acaba ?
bazılarında önde koruma demiri var bazılarında yok.
lpg hiç takıldı mı ? arka-ön koltuklarını iç mekanını daha ayrıntılı fotolayabılırmısınız acaba ?
arkadaki istetme gozukmuyor cıkarıldı mı?
motor durumu nedir ? sıfırdan mı yapıldı yakıt tüketimi bildiriseni sevinirim.
defi kilit yazmıssınız yok diye nedir acaba o ?
manuel mi araç arazi vitesinde 4x4 ünde şansumanında vs sorun varmıdır telefonunuzu verin isterseniz arayayım sizi
ilan tek altaki resimler yeni koruma demirinde ceza yedim bende söktüm.lpg var ama benzi ve lpgde hiç faryok cekiş acısından.isteme var lastik patlayınca lastikciye bıraktım şimdi takıl.motor yeni altı ay oldu yaptırlalı yakıt motoru yaptırmadan önce lpg de 450 ile 390 arası deyişiyordu motor dan sonra uzun yolda 280 ile 320 arasında deyişiyor arazideisz beli olmuyor kulanma ve yoldurumuna göre deişir.defiransel kiliti arac arka ve ön cekerlerin aynı anda ve dönmesini yarayan bir mekanik g serisin bazılarında var bazılarında yok cekerlerin hiç bir sorunu yok ben tarım la ugraşıyorum hiç arazide kalmadım fiyatı 10500 lirayya vercem eyer gezen bilir sitesin yardım istersen sana yardımcı olacaklardır saygılarımla erol tel 05327200318
Ben de zaten Jimny benzetiyorum fakat 4 kapılısı yok diye biliğim için merak etmiştim.Gerçekten de 4 kapılısı da güzel duruyor.Olsa gerçekten güzel olurmuş.Cevap için teşekkürler.