Satılık Mercedes G-3oo TD

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kondulu001 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,429

kondulu001

Yeni Üye
Yer
Trabzon
Selamun aleykum arkadaşlar ,

Aracım , muayyer , sorunsuzdur. Araçta 3ooo Turbo İntercooler motor vardır.

Mercedes Sprinter motoru vardır

-Webosto Sunroof vardır.

-4.5 Ton Warn Vinç

-Klima

-Çeki Demiri

-Sis Farı

-Sony Marka Cd çalar

-Elektrikli Camlar

-Deri Koltuk

Kazası belası yok , tüm bakımları yapılmıstır. Çalısmayan hıc bır aksamı yoktur.

-Km'de , şehir içi 385 kuruş yakar.

-Kilometresı 61.ooo 'dir

Ayrıntılı bilgi için , lütfen telefonla irtibata geçiniz.

0532 351 83 25

Fiyat;
36.000 TL değil ,
35.999 TL 'dir.

Sahibindeki ilan ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-arazi-canavari-turkiyede-tek-52433725/detay/

Resimler ;

18082011300.jpg

18082011299.jpg

Etiketler

Ynt: Satılık Mercedes G-3oo TD

hayırlı satışlar sahibindende görmüştüm aracınızı ilgilenenler çıkacaktır.

hayırlı satıslar olsun...
güzel arac gercektende ama her zaman oldugu gibi mercedes g klasiği fiyatın yüksek olması insana geri adım attırıyo :smiley:
yanlıs anlamayın lütfen :smiley:
gercekten saglam araclardır buradada hayranı cok olan aracdır..
özellikle hüseyin abinin görmesi lazım daha güzel yorumlar gelecektir mutlaka...
saygılar

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Normalde satılacak bir araç değil , ihtiyaçtan satıyorum.İlerde binebileceğim tek 4x4 araçtir.
Saygılar.

moonwalker_arc' Alıntı:
Bu araçta kilit yoktu yanlış hatırlamıyorsam değil mi ? Bir de neden ilanda 2.8 olduğu yazıyor motorun ? Burda 3.0 diye belirtmişsiniz.

Kilit var , 2800 'ü oğlum yanlıs yazmıs 3000 motor sprinter.

güzel araç ya almayı çok isterdim :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
hayırlı satışlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR