Satılık Nissan 4x4 Tek Kabin 7/20 Diesel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muratugur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,243

muratugur

Yeni Üye
Arkadaşlar selam. 2 ay önce kadar arkadaşımdan dış boyası hariç her yeri orijinal diesel nissan 4x4 7/20 tek kabin kamyonet aldım.Araç orijinal ve sadece 206 000 km de.Motor ile ilgili ve yürüyeni ile ilgili bakımını yaptırdım.Arka sol stop hariç bütün lamba aksamını değiştirdim.Boyası hariç (baharın yaptırmayı düşünüyordum)kısacası bütün bakımları yaptırdım.Araçta çalışmayan hiç bir kısım yok.Ancak aile bireyleri ile problem yaşamaya başladım .Çünkü araca sığmıyoruz.(4 kişiyiz)Bu yüzden satıp bize uygun bir aracı almanın uygun olacağına karar verdim.Ve kararımı ilk olarak sizlerele paylaşıyorum.Fiatını da 10 000 ytl . :'(

Ynt: Satılık Nissan 4x4 Tek Kabin 7/20 Diesel

selam, mesajınızı görmemişim ancak şu an seyehattayım.Antalyaya dönüce gönderebilirim.Hoşçakalın

Arkadaşım selam Antalyaya henüz yeni döndüm.Ancak sana fotoğrafları gönderebilmeme için a mail adresiniz gerekli çünkü burada kapasite 250kb

ARACIN FOTOGRAFLARINI GÖNDEREBİLİRMİSİN ARKADAŞIM

arkadaşım ben 4x4 tek kabin almak istiyorum. bana yardımcı olurmusun.e_topcuoglu82 hotmail.com

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri