Satılık Off-Road Donanımlı 1996 Model 5.2 ZJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan musa zeje 5.2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,798

Etiketler
Ynt: Satılık Off-Road Donanımlı 1996 Model 5.2 ZJ

güzel araba ellerinize emeğinize sağlık. sizi kırmiyim benim aracı veriyim sizinkini alıyim bari, üste para da istemem :smiley: sırf sizin gönlünüz olsun yani...saygılar...

merhaba arkadaşlar
bu araç halen satılıkmı? yoksa satıldımı ?
teşekkürler..

merhabalar Musa bey;
kısa süre önce bende bir zj sahibi oldum. 2'' yükseltme uygulamak istiyorum. Tavsiyeleriniz varmı?
şu an kullandığınız lastik ebatı nedir acaba.?
Saygılarımla...

hayırlısı olsun benim araçta 4.5" yükseltme var 285.75.16 federal m.t lastik var
siz 2" yükseltiyseniz size 255.70 veye 31 .10.5 lastik kullanmalısınız
2"5cm eder bu uygulamayı yaparsanız amortisörlerinizi uzatmanız gerekecek bu kadar ugraşıp700 800 tl masraf yapacaksınız
uygun bir yükseltme kiti almanızı tavsiye ederim
sizin gibi masraf yapıp tatmin olmayan çok arkadaşımız oldu

bugün Atilla beyle de görüştüm o da aynı şeyleri söyledi. teşekkürler. ilginiz için. sağolun

Hocam hayırlı satıslar. Emek verilmiş bir arac umarım emeginiz bosa gitmez.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR