KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bütçenize uygun ve off road gezilerine katılabileceğiniz araç Suziki Samurai gibi görünüyor...
Eğer gerçekten off road yapacak bir CJ istiyorsanız, onların maliyeti kesinlikle 15 binden fazladır.
Daha düşük bütçelerle CJ alıp kendinizi üzmemeniz tavsiyemdir...
valla ne yalan söylim sitelerin kurdu oldum gibi hergün bakıyorum
suziki samurai lada bunların yakıtları nasıldır.aslan besleyen yemini düşünmez ama bilelimki duruma göre haereket edelim.
zannedersem lada Nivaların parçalarıda bu kategorideki ürünler arasında daha ucuz gibi görünüyor
valla ne yalan söylim sitelerin kurdu oldum gibi hergün bakıyorum
suziki samurai lada bunların yakıtları nasıldır.aslan besleyen yemini düşünmez ama bilelimki duruma göre haereket edelim.
zannedersem lada Nivaların parçalarıda bu kategorideki ürünler arasında daha ucuz gibi görünüyor
merhaba
CJ ile samurainin yakıtı mukayese bile edilmez.Benim CJ-5'im 40-45 kuruş yakıyor LPG ile düz yolda.Samurai muhtemelen bunun yarısı kadardır.
8000'e de bence CJ'nin muhtemelen enkazını verirler.
bende cj, wrangler, toyota, lada niva kullanmış biri olarak size suzuki samurai öneririm. Parçası uygun, her türlü modifiyeye gelir, az yakar ve tam bir offroad aracıdır. 1995 model ile üst modelleri tercih edilmelidir.
merhabalar öncelikle,
benim fikrim ladanivanın sizin için daha uygun olabileciğidir.suziki samurailer çok kolay devriliyor.ladaniva tam bir dağ keçisidir...erzurumda bir jeepi çektiğini bile görmüşlüğüm var.sıcak-soğuk hava şartı aramaz.çamur toprak dağ-taş ta tanımaz...ama çok fazla bir konfor beklememeni tavsiye edebilirm.bu aracın amacı gitmek.ama seni asla yolda bırakmaz....sağlam araçtır.tamirleri parçasıda aşırı maliyetlere neden olmaz...arayışınızın dilediğiniz gibi nihayete ermesi dileğiyle...iyi şanslar
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim en sonunda 1 tane buldum ve aldım jeep 'im
1980 MODEL CJ6
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM....
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]