KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
mecnun sen o videodan çok etkilenmişsin. onlar sadece espiri.
Japon araçlarının düzenli bakımlarını yap hiç yolda bırakmaz. O video da görülen araçlar düzenli bakımı yapılmayan ya da işin ehli olmayan ustaların elinden geçen araçlardır.
inan bana series i satmış olsam ve aradaki rakamı kapatacak param olsa areklim in aracını hiç düşünmeden alırdım.Hem bakımlı hem de dolu bir araç.
mecnun sen o videodan çok etkilenmişsin. onlar sadece espiri.
Japon araçlarının düzenli bakımlarını yap hiç yolda bırakmaz. O video da görülen araçlar düzenli bakımı yapılmayan ya da işin ehli olmayan ustaların elinden geçen araçlardır.
inan bana series i satmış olsam ve aradaki rakamı kapatacak param olsa areklim in aracını hiç düşünmeden alırdım.Hem bakımlı hem de dolu bir araç.
tertemiz fotolarından bol miktarda ekleyin lütfen, al benisi fazla olsun. bu donanım ile bu fiyat gayet makul. araçtaki ekstraların listesini uzunca da yazın bence. hayırlı satışlar
Altin camura duserse degeri kaybolur mu ? Bende ilk ilan yazildiginda fiyata inanmayaraktan bi katekulle var demistim ama masallah piril piril araba
hayirli satislar