Satılık Offroad Donanınlı Vitara

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan areklim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,944

Etiketler

Ynt: Satılık Offroad Donanınlı Vitara

mecnun sen o videodan çok etkilenmişsin. onlar sadece espiri.
Japon araçlarının düzenli bakımlarını yap hiç yolda bırakmaz. O video da görülen araçlar düzenli bakımı yapılmayan ya da işin ehli olmayan ustaların elinden geçen araçlardır.

inan bana series i satmış olsam ve aradaki rakamı kapatacak param olsa areklim in aracını hiç düşünmeden alırdım.Hem bakımlı hem de dolu bir araç.

alacak insan çok şanslı...

burakuysal' Alıntı:
mecnun sen o videodan çok etkilenmişsin. onlar sadece espiri.
Japon araçlarının düzenli bakımlarını yap hiç yolda bırakmaz. O video da görülen araçlar düzenli bakımı yapılmayan ya da işin ehli olmayan ustaların elinden geçen araçlardır.

inan bana series i satmış olsam ve aradaki rakamı kapatacak param olsa areklim in aracını hiç düşünmeden alırdım.Hem bakımlı hem de dolu bir araç.

alacak insan çok şanslı...
yahu burak hoca espri falan diyorsun da. videoyu benim hatuna seyrettirdim. "bu ne ya? soğudum arabadan resmen" dedi. etkisi büyük hoca.

birde bu videoları izleyin derim :smiley:
http://www.youtube.com/watch?v=p2B5SZfX2xk
http://www.youtube.com/watch?v=Tm9s8BT4gBI

Ne yazık ki satılmadı Şuana kadar bir arkadaş arabayı gördü o kadar. Pek ilgi duyan yok

image.jpg

Geçende forumda alınıp suzuki diye bir konu açılmıştı. Dikkatinizi çekmedi sanırım. Bir bakımın alınık ilanlara isterseniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

areklim' Alıntı:
Ne yazık ki satılmadı Şuana kadar bir arkadaş arabayı gördü o kadar. Pek ilgi duyan yok

tertemiz fotolarından bol miktarda ekleyin lütfen, al benisi fazla olsun. bu donanım ile bu fiyat gayet makul. araçtaki ekstraların listesini uzunca da yazın bence. hayırlı satışlar

Altin camura duserse degeri kaybolur mu :smiley:? Bende ilk ilan yazildiginda fiyata inanmayaraktan bi katekulle var demistim ama masallah piril piril araba
hayirli satislar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR