Satılık Pajero 5 Kapı Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasanarif Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,707

hasanarif

Yeni Üye
Selam arkadaşlar,
Ben Arif.Öncelikle Mitsubishi bu model ile fazla bir bilgim yok.Fakat doğaya ve avcılıga karşı büyük bir ilgim var.Affınıza sığınarak15000 tl ye kadar bir arazi aracı almaya karar verdim.Konfor açısından orta düzeyde ve işlevsel olarak yakıt tüketimi ve arzi koşullarına uygun bir model arayışı içindeyim.Önerebileceğiniz araç diesel mi yoksa benzinli mi yoksa farklı yıllara göre yakıt özellikleri daha üstün mü olur bilgilendirmenizi bekliyorum.Görünen o ki 1988-1995 arası benzinli tip daha uygun gibi görünüyor.Fakat uzun şasi olması vazgeçilmez terhim olacak.Bana bu konuda bilgi ve güncel satılık lilanlar ile ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim.Almış iken sorunsuz bir arazi aracı alıp en büyük zevkim olan avcılık ve doğa olayına devam edecem.Satmayı düşünen arkadaşlar ile verilecek bilgi dahilinde görüşmeye hazırım.
Şimdiden hepinize teşekkrüler

Etiketler
Ynt: Satılık Pajero 5 Kapı Arıyorum

aramıza hoşgeldin serkan arkadşımızın satılık bir aracı var şu link e bir tıkla detayları gör http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=34338.msg321487#msg321487

isterseniz bende aradığınız araçtan var ilan linkim bu belki daha önce bakmışsınızdır
http://www.sahibinden.com/ekim_2008_gumruk_cikisli_sorunsuz-07WQQaXQQ19431974WQQpXQQdisplayitem

arkadaşlar şagadıda verecem linke bakarak bu arac alınabilir mi bilgi veriseniz sevinirim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-pajero-afrika-dag-kedisi-pajero/detay

hasanarif' Alıntı:
Selam arkadaşlar,
Ben Arif.Öncelikle Mitsubishi bu model ile fazla bir bilgim yok.Fakat doğaya ve avcılıga karşı büyük bir ilgim var.Affınıza sığınarak15000 tl ye kadar bir arazi aracı almaya karar verdim.Konfor açısından orta düzeyde ve işlevsel olarak yakıt tüketimi ve arzi koşullarına uygun bir model arayışı içindeyim.Önerebileceğiniz araç diesel mi yoksa benzinli mi yoksa farklı yıllara göre yakıt özellikleri daha üstün mü olur bilgilendirmenizi bekliyorum.Görünen o ki 1988-1995 arası benzinli tip daha uygun gibi görünüyor.Fakat uzun şasi olması vazgeçilmez terhim olacak.Bana bu konuda bilgi ve güncel satılık lilanlar ile ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim.Almış iken sorunsuz bir arazi aracı alıp en büyük zevkim olan avcılık ve doğa olayına devam edecem.Satmayı düşünen arkadaşlar ile verilecek bilgi dahilinde görüşmeye hazırım.
Şimdiden hepinize teşekkrüler

galopper düşünürseniz sahibinden.com da ilan numarası 38607163 temiz bir araç tavsiye ederim pajerolarla aynı 99 model...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR