Satılık - Pajero V6

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan unal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,228
Ynt: Satılık - Pajero V6

whiteagle' Alıntı:
ilan epey eski ama. Pek hoş yazışma olmamış.

6G74 motor kodlu. MIVEC motor var sanırım bu motor standart 260 hp sadece pajero evo larda bu güce çıkarılmıştır.
6G74 motor kodlu soch ve doch mtorlarda vardır.

İlan tarihine dikkat etmemişim. Gerçi, dikkat etmiş olsayıdm yine birsey değişmezdi.
Cevap gelir mi bilmem ama güç artışının ekzantrik ekliyerek mi güçlendirildiğini merak ediyorum.

Etiketler

jeep' Alıntı:
Hakkı Ağaoğlu olmakla herkese fırça çekebilme ukalalık yapabilme becerisi nereden acaba ?? Yakıştıramadım.. Altı üstü bir araç.. Uzaya mekik göndermiş edası bu sitede alışık olmadığımız bir durum..

İyi yıllar..

Al bendende o kadar

karsıdakı sahıs kendını herseyı ıyı bıldıgını dusunuyor ve musterı olarak soranlara bıle duzgun cevap vermıyor ben ılk basta unal abının bu ılanı koyması nedenıyle hayırlı olsun dedım araca bakmaya niyetım vardı ama sahsın yorumlarından sonra yanına bıle yaklasmadım bu sekılve davranıslarla kım alır bılıyorum ama genede alanada satanada hayırlı olsun ne dıyelım

HakkiAGAOGLU' Alıntı:
Artık biraz ukalalık vakti;

Bi arac alın yarışın başarı elde edin, ondan sonra yorum yapın, he izleyici olarak yorum yapıyorsanız, seviyeli olarak yaparsınız.

Bi araba alacaksanız; heleki bu benim yaptıgım, bizim yaptıgımız bi aracsa, yine ukalalık yapıcam parayı cebine koyarsın gelirsin arac hakkında yorum yaparsın

sevgiler

Başarı elde etmeden yorum yazamayacakmışız.. O zaman bu forumda 10 tane yarışçı, 20 yorum yapar. Geriye kalan 50 bin kişi..???

Parayı cebe koymadan yorum yazamayacakmışız..O zaman bu forumda 20 tane zengin, 40 yorum yapar. Geriye kalan 50 bin kişi. ???

Madem yoruma bu kadar kapalıydık, bu konunun burada ne işi var? Şov mu? Herkes 60-70 binlik aracınız olduğunu anladı o kadar. Mutlu musunuz ?

Mehmet Becce nin kibarlığı efendiliği, bilgisi, alçak gönüllüğü ve özellikle aldığı ödüller Hakkı Ağaoğlunu 5 e katlar. Şahsi fikrim.. Katılırsınız ya da katılmazsınız..

Umarım burada yazılanlardan, şapkayı önüne alıp düşünmesi gerektiğini anlamıştır..

mehmet becce abımız apayrı bır olay ben her ıstanbula geldıgımde mutlaka yanına ugrarım sankı gelen herkesı yakınıymıs gıbı agırlar ılgılenır arabasını ınceler sorun varsa cozer bırde artık 50-60 bınlık araba almak o kadar onemlımı suan pıyasadakı duzgun (tum aksesuarlarıyla ) yapılı 1996 ve ustu cogu arac 40 bınlerın ustune malledıyor zaten

Yeni yılın ilk günü işiniz gücünüz yoktuda bu yazıları bulup hep beraber yeni yıla tartışarak girelimmi dediniz? Canınız çokmu sıkılıyordu ? :smiley:)

Tempus' Alıntı:
Yeni yılın ilk günü işiniz gücünüz yoktuda bu yazıları bulup hep beraber yeni yıla tartışarak girelimmi dediniz? Canınız çokmu sıkılıyordu ? :smiley:)

Ilk mesajımı 2011 yılıda yazmısım. Yılın 2011-2010 olması neyı degıstırecek. Tarıhıne dıkkat etmedım. Fakat dıger mesajımında belırtıgım gıbı tarıhın ne oldugu o kadar onemlı degıl. :smiley:

vosdost' Alıntı:
Delının kuyuya tas atması cumlenızı bıraz acarmısınız.
kusura bakmayın kırmak ıcın yapmadım sadece espırı olsun dye yazmıstım ve ozellıkle delı kelımesını kullanmadım kırıldıysanız ozeurdılerım

gokhan5234' Alıntı:
kusura bakmayın kırmak ıcın yapmadım sadece espırı olsun dye yazmıstım ve ozellıkle delı kelımesını kullanmadım kırıldıysanız ozeurdılerım

Estafurullah;
Kırılcak bır konu yok. Iyı yıllar :smiley:

gokhan5234' Alıntı:

İlk karşı mesajı ben yazmıştım. o deli ben oluyorum galiba ;D sıkıntı yok.. doğru bir benzetme ;D

Ben konuları herkese açık olduğu için gezenbiliri tercih etmiştim ama bazı konularda herkesin bilgi durumu aynı değil ve birşeyler öğrenmek için birşeyler soruyoruz ama nedense konuya hakim arkadaşlar değilde nedense onlara yakın arkadaşlar hemen konuya atlıyorlar ben bunu anlamış değilim birde bazı arkadaşlar kendilerini kaf dağında sanıyorlar bırakalım böyle boş şeyleri burası soru sorup cevap aranan bir forum bilgi sahibi arkadaşlar cevaplasınlar bizlerde soru sorduğumuz konularda aydınlanalım.Bu benim şahsi düşüncelerim beğenirsiniz beğenmezsiniz bu kadar basit.Unutmayınki bilgiler paylaşıldıkça değer kazanırlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR