SATILIK SIFIR AYARINDA ROCHESTER 2 BOĞAZ KARBÜRATÖR

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moonwalker_arc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,055
Yer
Trabzon
Web
www.fanusgida.com
Chevrolet Blazerın orijinal 2 boğaz karbüratörü satılıktır.Amerikadan sıfır getirtmiştim, 2 ay kullandım, sıfırdan farkı yoktur, motoru değişince boşa çıktı.

Chevrolet Blazera direk takılabilir, diğer karbüratörlü araçlarada rahatlıkla bir flanş yardımıyla takılabilir.

Not; Elimde aluminyumdan yapılmış flanşı da var civata deliklerini ayarlayarak başka motora da takılabilir.Dilendiği taktirde üst hava filtresi kazanını da yollayabilirim.

getimage.php

getimage.php

getimage.php

Fiyat 500 TL

Uğur Haliloğlu

0505 498 97 18

Etiketler

Ynt: SATILIK SIFIR AYARINDA ROCHESTER 2 BOĞAZ KARBÜRATÖR

uğur bey selamlar,
bu karbüratörün 2.6 (2600) pajero ya olabilirliği nedir bilmiyorum. servisim ile görüşeceğim. şayet uyarsa ciddi olarak düşünürüm. sizinde bilginiz varsa ,paylaşın lütfen.

selamlar
Kemal Sarıgül

Ynt: SATILIK SIFIR AYARINDA ROCHESTER 2 BOĞAZ KARBÜRATÖR

KEMALS42' Alıntı:
uğur bey selamlar,
bu karbüratörün 2.6 (2600) pajero ya olabilirliği nedir bilmiyorum. servisim ile görüşeceğim. şayet uyarsa ciddi olarak düşünürüm. sizinde bilginiz varsa ,paylaşın lütfen.

selamlar
Kemal Sarıgül

Kemal Bey Merhaba, ürünü satın aldığım web sitesinin uyumluluk listesinde bu araçlar yer alıyor;

CHEVROLET
CAMARO
1983
CHEVROLET
S10 BLAZER
(1983 - 1985)
CHEVROLET
S10 PICKUP
(1982 - 1985)
GMC
S15 JIMMY
(1983 - 1985)
GMC
S15 PICKUP
(1982 - 1985)
PONTIAC
FIREBIRD
1983

Bu model 2.8 V6 motor için üretilmiş, kullanmak istediğiniz motor hacimi uygun, geri kalan uyumluluğu ise bağlantı ayağı, aynı olması çok düşük bir ihtimal.Ancak ufak bir flanş yapılarak bu sorun çözülebilir.

Benim aracın kendi motorunda daha önceden performans manifold takılmış olduğu için orijinal olarak sipariş ettiğim karbüratör manifoldun civata deliklerine uymamıştı, aluminyumdan bir flanş yaparak kolayca monte etmiştik.

Düşünürseniz kendi yaptırdığım flanşı da yollarım ufak bir tadilatla kullanabilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.