Satılık Sıfır İthal Teleskobik Batonlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PoseidonTR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,840

PoseidonTR

Yeni Üye
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar...
elimde sıfır olarak 6 set baton mevcuttur. set içeriği 2 adet baton, yumuşak zemin uçları ve kılıftan oluşmakta olup set fiyatı 30TL'dir.
ürünü bir fiil yaklaşık 3 senedir bende kullanmaktayım ve bugune kadar herhangibi sorun yaşamadım bunuda belirtmek isterim.
ilgilenen arkadaşlardan mesajları bekliyorum.
saygılar...
Tolga

1.jpg

Etiketler
Ynt: SATILIK SIFIR TELESKOBİK BATONLAR

Aramıza hoşgeldiniz. İlk mesajınız ve bu nedenle yazmayı uygun görüyorum, forum kuralları gereği büyük harf kullanmak hem okuması zor, hemde bağırmak anlamına geldiğinden kullanılmaması gerekiyor. Bir de ürünlerin fotoğrafları olursa çok daha etkili olur ilan.

Ynt: Satılık Sıfır İthal Teleskobik Batonlar

Rica ederim. Bir de hangi şehirdesiniz ve ağırlıkları ne kadar acaba? Ürünleri görerek almak isteyende olabilir.

istanbuldayım. ağrılık olarak terazim hassas olmasada 1kg seviyesinde duruyor:smiley: zaten geçeceğini tahmin etmiyorum...
özelliklerinde:
2 adet ayarlanabilir alüminyum baton
kilitlenebilir anti-shock mekanizma
tungsten uçlar
55mm sepet
destekleyici bilek askısı
saklama çantası
olarak geçiyor...

Batonların malzemesi alüminyum...renk metal gri...
3 parçalı. 1 sabit diğer 2 parça ayarlanabilir...kapalı iken boyu 63cm, maks.açıklıkta 134cm...
darbe emici mekanizmali, amortisörlü veya sert olarak kullanabilme...
saygılar...

selam.üründen hala elinizde varmı acaba.markası nedir belli bir markası varmı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR