SATILIK SILVERSTONE

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan masterboy89 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,160

masterboy89

Ana Kamp
Yer
Istanbul
MERABA ARKADASLAR ELIMDE 2 TAKIM SILVERSTONE EXTREME LASTIKLER VAR...DEFENDERDE KULLANILMISTIR... TAKIMIN BIRI 31.10,5.R16 DIGERLERI 35.10,5.R16 DIR TAKIM FIYATI : 31 LIKLERIN 1200TL ........... 35 LIKLERIN FIYATI OFSETLI(SAC) JANTLARIYLA BERABER SONN FYAT 2000 LIRA DIR... TELEFON :05327026629

Etiketler
Ynt: SATILIK SILVERSTONE

Merhaba lastiklerin fotolarının hangi yıl üretim ve yaklaşık kaç km kulanılmış bildirirseniz lastiklerinizle ilğileniyorum.

31" ve 35" lastik takimlarinin ayri ayri resimlerini gormek mumkun mu? Jant haric vermeyi dusunuyor musunuz?

LASTIKLERIN DURUMU COK IYI DURUMDA IKI TAKIMDA ASA YUKARI 1000 KM YOL YAPILDI...URETIM YILINI BILMIYORUM DIKKAT ETMEDIM LASTIKLER 2010 YILININ KASIM ARALIK AYLARINDA ALINMISTIR...2011 YILININ KIS MEVSIMINDE KULLANILMISTIR...31LIKLERIN JANTLARI YOKTUR...SADECE 35LIKLERIN OFSETLI JANTLARI VARDIR...TAKIMLAR 4 LASTIKTEN OLUSMAKTADIR...35LIKLERIN JANTSIZ FIYATLARI 1800 VE SON FIYATTIR HER IKI TAKIM ICINDE...

IMG00587-20120802-1514.jpg

masterboy89' Alıntı:
LASTIKLERIN DURUMU COK IYI DURUMDA IKI TAKIMDA ASA YUKARI 1000 KM YOL YAPILDI...URETIM YILINI BILMIYORUM DIKKAT ETMEDIM LASTIKLER 2010 YILININ KASIM ARALIK AYLARINDA ALINMISTIR...2011 YILININ KIS MEVSIMINDE KULLANILMISTIR...31LIKLERIN JANTLARI YOKTUR...SADECE 35LIKLERIN OFSETLI JANTLARI VARDIR...TAKIMLAR 4 LASTIKTEN OLUSMAKTADIR...35LIKLERIN JANTSIZ FIYATLARI 1800 VE SON FIYATTIR HER IKI TAKIM ICINDE...

Resimdekiler 35" ler mi? Lastikleri nerede görebiliriz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri