KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
4 yenı uzun monreo amprtısor, on yayları arkaya aldık, önlere yenı yay aldık, extra takozda kondu, hem otoban hem arazıde çokta başarılı oldu, ne cok yüksek ne cok alçak..
Ynt: Satılık Suzuki Jımny 2007 Manuel 116bınde Lpgli 2'' Yukseltme Yenı 5 Adet Mt Lastık
E cheroke 8 silindirle bayılmadan yokuş yukarı çıkıyor mu bari? (bu da işin şakası, ben aynı durumda 2 kat fazla yakan yeni araç almak yerine vitesi küçültüyorum o da baya etkili...)
Ynt: Satılık Suzuki Jımny 2007 Manuel 116bınde Lpgli 2'' Yukseltme Yenı 5 Adet Mt Lastık
sakyuz' Alıntı:
E cheroke 8 silindirle bayılmadan yokuş yukarı çıkıyor mu bari? (bu da işin şakası, ben aynı durumda 2 kat fazla yakan yeni araç almak yerine vitesi küçültüyorum o da baya etkili...)
saygı duyarım ama zj ayrı bı olaymış kullanınca anladım, şuan arabalara karsı bakış acım tümden degıstı, resmen aydınlandım, depo doluydu benzıncıye henüz uğramadığım ıcın mutluluğum bı sure daha devam edecek
Merhaba,Bi arkadaşımı off road merakı sardı,ama sizinki gibi tasarruflu bi araç bakıyoruz.Ancak yükseltme ve lastik büyütmeden sonra yokuş performansı ne durumda acaba.
selamlar
Mustafa Balcı' Alıntı:
Merhaba,Bi arkadaşımı off road merakı sardı,ama sizinki gibi tasarruflu bi araç bakıyoruz.Ancak yükseltme ve lastik büyütmeden sonra yokuş performansı ne durumda acaba.
selamlar
selam, Sdandardıyla pek farkını goremedım açıkçası ama oylede böylede yokuşlarda pek bısey beklemeyın bu araçlardan , sonuçta 1.3 motor. Extra 750 Euro ya ayna mahruti ekletırsenız arkalara ozaman 2-3 vıtesle çıkar yokuşları. Evde tek araç olduğundan hem otoyolda hemde hafıf arazıde en doğru oranda yükseltme yapmak ıstedık. Aracın dengesını bozmayıp en sınırda yapılabilecek ıslemde bu, 2'' yükseltme 215-75-15 lastık. Bundan sonrası extrem e gırıyor.. Arkadasınız dusunurse bunu satalım? 2 kişilik garajımızda 3 araba oldu , yer fazlalığı can sıkmaya başladı güzel bıseyler yapalım fıyatda..
Mustafa Balcı' Alıntı:
selamlar