Satılık Suzuki Vitara 1993 JLX 5K AT

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ta2sh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,284

ta2sh

Kamp I
Yer
istanbul
Zevkle kullandığım Vitara,mı yeni modelini alabilmek için satıyorum.

Amerikan versiyon
1993 model 1.6 16V JLX Otomatik
Çekidemiri ve LPG ruhsata işli.
ORJ acı ve yükseklik ölçer mevcut. Dodikleri ve jantları fabrika çıkışlı,

Arcıma yaptırdığım işlemleri aşağıda sıraladım.

Motor 1 sene once hararet gördügü için sıfırdan rektefiye yapıldı. Motor inmişken Volant dişlisi,Sarj dinamosu, marş motoru, civalı fan, su radyatörü,termostat,kalorifer tesisatı,kılima fanı,firen balataları, değişti ve bakımları yapıldı.
Otomatik Şanzuman bakımları yapıldı.Tamir takımı değişti.
Şuan sorunsuzca günlük kullanmaktayım.

Aracımla arazide rahat dolaşabilmek için yaptıklarım.
235-75-15 BF lastik (yeni)
get ile yükseltme
Winç sentetik halatlı (yeni)
1 takım yedek jant MT lastik takmak için almıştım nasip olmadı. Fiyata dahil

Fiyatı 17000 TL

İlginize teşekkür ederim

Aytekin BABAHASAN
0532 6118973

DSC02088.JPG

DSC02089.JPG

DSC02090.JPG

DSC02091.JPG

DSC02095.JPG

Etiketler

Ynt: Satılık Suzuki Vitara 1993 JLX 5K AT

selam hayırlı satışlar bir konu hakında bilginizi alabilirmiyim benimde 96 model jlx im var malesef hararet sonucu yag yakma basladı rektifiye kaca mal oldu size ve jantları ayrıca satmayı düsünürmüsünüz rektifiye konusunda yardımcı olursanız cok sevinirim bende kurtköyde yım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR