KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
belki anımsarsınız. telefonda aracınıza talip olmuştuk. o zaman fiyat konusunda bize kapıları öyle bir kapattınız ki, aracı almayı düşündüğümüz arkadaş o hırsla gidip elindeki avucundakinin üstüne 95 bin kredi çekip disco 4 aldı keşke olsaydı diyorum. araca yapılmış olan masrafı anlıyorum, fiyat belirli bir noktaya gelirse sırf çok begendiğim için kendim almayı düşüneceğim.
belki anımsarsınız. telefonda aracınıza talip olmuştuk. o zaman fiyat konusunda bize kapıları öyle bir kapattınız ki, aracı almayı düşündüğümüz arkadaş o hırsla gidip elindeki avucundakinin üstüne 95 bin kredi çekip disco 4 aldı keşke olsaydı diyorum. araca yapılmış olan masrafı anlıyorum, fiyat belirli bir noktaya gelirse sırf çok begendiğim için kendim almayı düşüneceğim.
Merhaba
Aracın satışı için arkadaşımdan ricada bulunmuştum ben yurtdışındaydım ilanı ekleyen de o arkadaşımdır arayan arkadaşlar onla görüşmüştür kendisine verdiğimiz bir fiyat vardı onun altına inmemesini söylemiştim ondan dolayı fiyat konusunda tutucu bir tavır sergilemiş olabilir.
böyle iyiyiz biz. bunun fiyatı düşerse ve de ben alırsam suzukiyi satmak gerekecek, e suzukiyi satınca bi binek almak gerekecek, sermayeyi tekere yatırmak demek olacak, bi sürü telaşe of anam of. böyle iyiyiz platonik platonik