Satılık Toyota 1991 Hılux ve 1991 Land Cruiser (SATILDI)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pancarmotorcu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,666
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Satılık Toyota 1991 Hılux ve 1991 Land Cruiser (SATILDI)

hayırlı olsun hasan bey güle güle harcayın

Etiketler

teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten iki aracımda kupon araçlardı alan arkadaşlar hayrını görsün kullandıkça ne kadar iyi sorunsuz araç aldıklarını anlıyacaklar

hasan hocam varmı yeni proje yeni arazi aracımız ne olacak

o kolay.??????? şimdi ucuz iş aracı olarak kullana bilecegim bir panelvan araç arayışı içindeyim

HASAN ABİME ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. TELEFONLARLA ONU ÇOK RAHATSIZ ETTİM, ŞURASI NASIL BURASI NASIL DİYE. FAKAT GEÇEN PAZARTESİ ANLADIM Kİ BOŞUNA RAHATSIZ ETMİŞİM KENDİSİNİ, BURADA HEPİNİZİN HUZURUNDA ÖZÜR DİLİYORUM KENDİSİNDEN. İSTANBUL DAN BİLECİĞE GÜZEL BİR YOLCULUK YAPTIM, FAKAT BİLECİK-ESKİŞEHİR ARASI TALİ YOLDU VE BENİM İLK BÜYÜK ARAÇ TECRÜBEM HİÇ YOKTU. BİRAZ STRES OLDUM AMA BU BÜYÜK ARAÇ HASAN ABİNİN SÜPER BAKIMLARI SAYESİNDE BİR OTOMOBİL KADAR RAHAT HALE GELDİĞİNDEN SAĞ SALİM EVİME VARDIM. BU SABAH KIZ ARKADAŞIM ARABA İLE BOŞ BİR ARAZİDE BİRAZ TAKILDI. VE O DA ÇOK BEĞENDİ, SÜRÜCÜ KURSUNDAKİ TOROS TAN BİLE DAHA RAHAT DEDİ :smiley: HASAN ABİ İLE ALIŞVERİŞİMİZİN ÖTESİNDE BİZE EVSAHİPLİĞİ YAPARAK YEMEK ISMARLAMASI HATTA KGS KARTIMIZI BİLE DÜŞÜNMESİ GERÇEKTEN UNUTULMAZDI. TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİZ HASAN ABİ. ARABAN EMİN ELLERDE HOCAM. SAYGILAR

sevgili enigmaxi
aldığın araç 10 numara bi araç hayırlısı olsun bizde anısı çoktur birçok gezide performansıyla bizi şaşırtıp hayran bırakmıştır
iyi günlerde kullanman dileğiyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri