Satılık Uygun Fiyatlı Disco 2 td5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NVR01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,066

NVR01

KURTLAR VADİSİ PUSU
Yer
ADANA
arkadaşlar acil nakit ihtiyacından dolayı aracım satılıktır araçta yapılacak hemen hemene herşey vardır....2001 model discovery td5 motor,şanzıman,yürüyen 10 numaradır aracımda 3 parça boya vardır...bu fiyata alacak olan arkadaşlarımız kaçırmasın fiyat uygundur zaten 6000 tl lik aksesuar vardır....öyle düşünürseniz fiyatın makul oldugunu göreceksiniz.....alınan parçalar huma otodan koray beye sorulabilir....saygılar

2001 Land Rover Discovery Discovery TD5 37.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 81273735

Etiketler
Ynt: Satılık Uygun Fiyatlı Disco 2 td5

güncel arabamı ve atv mide satma kararı aldım arkadaşlar 2008 model 500 cc atv mide satıyorum kymcho 500 mxu modelidir cok iyi durumdadır 5000 km dedir daha vinci ve sandıgı mevcuttur...sadece ön tamponunda kırık vardır başka bişeyi yoktur onuda alacak olan arkadaşımız yaptırsın diye yaptırmadım..saygılar

slmlar atv durmaktadır,,,araç satılmıştır..atv nin fotosunu ekliyorum...fiyat olarakda 15000 tl diyoruz ...vinç,,,çanta,,,ve çeki topuzu vardır extradan...2008 model 5000 km dedir...

0do9S.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri