<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım</b><br />
<br />
<br />
<br />
<br />
Arkadaşlar,<br />
aşağıda linki verilen karavan satış ilanına konulduktan sonraki süreçteki olayları bilgilendirme amacıyla sizlerle paylaşmak istiyorum. <br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="insel" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
insel' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-cok-temiz-sok-fiyat-2005-full-full-karavan-68135439/pasif-ilan/
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Araca müşteri olarak satıcıyı aynı gün sabah arayarak bilgi istedim ve aracın satıldığını alıcının Bursadan yola çıktığını belirtmesi<br />
üzerine uzun bir görüşme sonucunda telefon görüşmemizi sonlandırdım,çünki böyle bir araç için çok cazip bir fiyat olduğundan<br />
satılmaması yada satışın iptali gibi konularla satıcı bana dönermi diye ümitlenmedim bile.<br />
Dün sabah bu başlıkta konu yazılmaya başlanınca tüm gerçekliğiyle kendi pozisyonumu burada paylaştım.<br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="güngör" data-source=""
güngör' Alıntı:
</div>
İnsel dün sabah ilk arayan Bursa'dan birine satıldı,malesef ve ne yazıkki 2.sırada bekledim.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Bu sıradan bir olayın öğleden sonraki paylaşımını akşam saatlerinde foruma girince gördüm ve <br />
<br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="taiga" data-source=""
taiga' Alıntı:
</div>
Bursadan biri sabah aramış parayı hemen yatırmış ve gidip aracı almış...<br />
<br />
Sonradan emekli biri arayıp yalvarmış benim hayalim vb diye ama fayda etmemiş...<br />
<br />
Araç UPS de bir patronun ve fiyatı ne eder konusunda en ufak bilgileri yok...<br />
<br />
Patron bir galericiye sormuş demişler 50-55...<br />
<br />
Koymuşlar ilanı, hemen anında gitmiş...<br />
<br />
Not: Ben ilandaki telefonu arayıp bu bilgileri aldım. Anlattığı bu.
</div>
</div>
</blockquote><br />
bu satırlarda yazılan kişinin yani yalvaran konumundaki kişinin haber kaynağını incelemek adına satıcı Tolga beyi tekrar aradım.<br />
<br />
-Tolga bey aracı satmışsınız sanırım<br />
-evet abi satıldı<br />
-şu anda Türkiye'deki en büyük doğa sporları forumunun karavan bölümünde tüm detayları ile alıcı satıcı hatta benim sizinle görüşmelerim yazılmış<br />
ve şöyle tarif edilmiş biri daha aramış ve çok yalvarmış ancak fayda etmemiş, ayrıca bu bilgiyi yazan kişi bilgiyi sizi telefonla aradığını ve sizden aldığını<br />
özelliklede belirtmiş.<br />
-bu konuda sanırım bir açıklama yapmalısınız, <br />
-abi ben telefonda kimseye böyle bir bilgi vermedim, senden başka en az 15 kişi aradı ve herkese satıldığını söyledim sadece seninle uzun konuştuk<br />
ve cayılırsa sana döneceğimi söyledim başka kimseyle bu konuşma yapılmadı hatta satıcı olan müşterimiz olan firmayı kimseye söylemedik çünki <br />
müşterimizin talebi bu şekildeydi.<br />
-Tolga bey yalvarma konusunda yazılan için ne diyeceksiniz.<br />
-abi kusura bakma alıcı gelince sohbet esnasında sözümüzün eri olduğumuzu vurgulamak için benim kullandığım bir tabirdi, inanamıyorum bunlar biryerlerde<br />
yazıldı öylemi.<br />
-sana forum bilgilerini verebilirim inanmazsan kendin bakabilirsin, yani sen bu konuyu inkar etmiyorsun tabiri kullandığını kabul ediyorsun öylemi<br />
-evet abi<br />
-kompliman yaparken beni kullanmana üzüldüm kendini genç ve sözünün eri olarak tanıttın ve bende gerçekten bu aracı almak istediğimi sana söyledim<br />
ancak çirkinleşecek, menfaat için alıcıyı zor durumda bırakacak bir konuşma aramızda geçtimi<br />
-hayır abi, sende söyleseydin be abi 60.000 TL teklif edebilirdin ne bileyim aracın satıldığını duyan biride en az 120.000 TL ederdi demişti sende maden<br />
alamadın beni uyandırsaydın satışı durdurabilirdim.<br />
-ben alamadım diye çirkefleşmelimiydim? kendime böyle birşeyi yakıştırırmıyım Tolga bey o gün saat 10.30 dan sonra seni bir daha aramadım bile ne olduğunu<br />
bile sormadım sen neler söylüyorsun.<br />
-Peki bana atfen birisine bu sözleri ettin,yazana söylenecek sözüm yok sitemim sana ancak yazan kişi bilgiyi senden aldığınıda yazmış buna nediyorsun <br />
-hayır abi o gün sadece alıcıyla bunları konuştum ve senden özür dilerim,ne yapabilirim senin için<br />
-alıcıyı sorabilirmiyim belki konu açıklığa kavuşur<br />
-abi arkadaşın adı AYDIN KESTANE sabah aradığında ............... bu sebepten almak istediğini söyledi <br />
-tanıyorum alıcıyı hemde iyi tanırım ve tanışırızda sohbetimiz vardır, <br />
-vay be keşke satmasaymışım ben ne diyeceğimi bilemedim,şaşkınım <br />
-Tolga bey bana atfen konuştuklarından dolayı teessüf ediyorum,<br />
<br />
<br />
<br />
Bu konuyu bu kadar detaylarıyla sizlerle paylaşmam yazılanların yalanmı yoksa yanlışmı olduğunu bilmenizdir.<br />
Alıcı ile satıcı yada talipliler arasındaki konuşmaların telefon sohbeti yada sofralara meze olması,gerçek olup olmadığı bile sorgulanmadan<br />
tabiri caizse mal bulmuş mağribi edasıyla ortaya dökülmesi kabul edebileceğim birşey değildir.<br />
Bu konunun takipçisi olmakta son derece kararlıyım ayrıca konunun muatabı 3. şahısların itiraz hakkı var ve doğaldırki isimlerinin ve nicklerinin zikredilmesi nedeniyledir.</div>