<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="bariscim" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
bariscim' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
http://www.ebay.co.uk/itm/1992-Knaus-Traveller-LHD-Motorhome-/271206573219?pt=UK_Campers_Caravans_Motorhomes&hash=item3f252be4a3
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Bunu ben yeni fark ettim,bu yuzden aradan biraz zaman gectikten sonra yazacagim icin kusura bakmayin. Turkiye'den bakildiginda Ingiltere'de cok guzel gozuken ucuz karavanlar gorulebilir. Ulkenin ic dinamiklerini goz onune almadan bunlarin fiyatlarini Turkiye ile karsilastirmak yanlis olur. Ben 5 yildir Ingiltere'de yasayan biri olarak size buradaki durumu biraz ozetlemek istiyorum. Burada sifir kilometre karavan almaya calistiginizda emin olun fiyatlar hic uygun degil. Fiyatlar 50-60 bin poundlarda. Tabiiki ulkenin ic dinamikleri ile degerlendirdiginizde, maaslarla karsilastirdiginizda bunlar buyuk rakamlar. Tabiiki Turkiye'de ayni kalite karavanlarin yanindan bile gecmek mumkun degil o ayri bir olay. <br />
<br />
Simdi gelelim internette bolca gordugumuz dusuk fiyatli karavanlara. Ornegin yukaridaki knaus 3900 pounda satilmis. Burada araba genel olarak finans destegi yani kredi ile alinir. Genellikle bir cok kisi aracini 3 ile 5 sene arasinda kullanir zaten bu zaman zarfinda arac ya garanti kapsamindadir yada masraf acmaz. Arac 5 yasini gecip masraf acmaya basliyacagi siraca genelde araclari ellerinden cikartip, kredi yenilemek suretiyle yeni bir araba alirlar. Bunun en onemli sebebi burada isciligin cok yuksek olsudur. Kimse aracini servise goturmek istemez. Ornegin benim 96 model Opel Combo aracim vardi. Araci 550 pounda aldim. Muayeneden once arka fren balatalarinin degismesi gerekliydi, istenilen fiyat 200-250 pound arasi. Yani aracin yarisi, heleki siz es kaza debriyaz balatasini degistirmek zorunda kalin, kesinlikle aracin ederinden fazla para isterler. Boyle bir durumda yapabiliyorsaniz kendiniz yapiyorsunuz yapamadiginiz yerde araci hurdaya satin kesinlikle daha karli oluryor. Iscilik fiyatlarinin daha iyi anlasilmasi icin baska bir ornek vermem gerekirse, benim aracimin kontak anahtari bozulmustu. Ici kirilmis. Servisin istedigi fiyat 278 pound oldu. Bu cok zor bir is olmadigi icin yan sanayi anahtar ve yuvasi alarak sanirim 10-15 pound gibi bir fiyata kendim hallettim. Ayrica burasi nemli ve bol yagmurlu bir ulke araclar curuyor. Kaportata bakimi ve boya kucuk araclar icin bile 1000 pound civari. Benim araci aldigimin iki kati dusunun artik. <br />
<br />
Konuya geri donmek gerekirse iscilik cok pahali oldugu icin burada kimse aracini cok mecbur kalmadikca bakima goturmez. Heleki yasi cok yuksek degeri dusuk araclar hic bakima gitmez. Ben aracimla defalarca yolda kaldim. Bir tarafini yaparsiniz oteki taraftan patlar. Bu yuzden araclar bakimsiz oldugu icin cok cabuk deger kaybediyorlar. Ornegin bir tanidigimizin 20.000 pounda 1.5 yasinda aldigi 2008 model Mercedes C180 arac, su anda 5 yasinda 10.000 Pound zor eder. Bu yuzden bizim internette gordugumuz 2008 model ve alti araclarin bir cogu bakim durumlarina gore fiyatlandiriliyorlar. Ornegin yukaridaki 1992 model Knaus ve benzeri araclar ise sadece uzerindeki malzemenin ve hatta bazen icinde kalan petrole gore bile fiyati degisiyor. Burada dusuk model araclarin ucuza gitmesinin espirisi kisaca budur. Turkiye'de eski model bile olsa bir cok arac bakimli yada ariza durumunda tamiri kolay, iscilik ucuz.</div>