<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="güngör" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
güngör' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Alparslan bey merhaba,<br />
<br />
yukarıdaki cümlede anlaşılacağı gibi aldığınız ürün/ödenen bedel yönüne dikkat çekmiştim. Benim 1 yıl içinde karavanı kullanma<br />
gün sayısı ve km dikkate alarak değerleme yapıyorum sanırım tüm araç alacaklarda bu kriteri ve elbet hangi rotada gezeceğini<br />
planlayarak karar vermededir.<br />
<br />
Benim kriterim yurtiçi gezileri başta olmak üzere yayla yollarında üzüntü duymadan kullanabileceğim araçtır. Böyle bakıncada<br />
yaşam alanı biraz daha ön planda. <br />
<br />
Diğer modeller derken ne aradığınızı yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.<br />
<br />
Selamlar
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Merhaba Levent Bey,<br />
<br />
Vallahi size gıpta ettim. <br />
- Karavanınızı almaya karar verdiğinizde, size neyin yeteceğini kestirecek bilgi birikimine sahip olduğunuz için,<br />
- Bunu öyle matematik problemi gibi değilde, geçmiş karavan deneyimlerinizle yaşayarak çözmüş olduğunuz için,<br />
- Yeri geldiğinde de sanki o kadarda basit bir şeymişcesine kolayca ortaya koyuverebildiğiniz için.<br />
<br />
Son tatilimizde önce karavan'a sevdalandım. İçinde yaşadığımdan değil, evini yanında taşımanın olası keyfine vuruldum. Araştırmaya başladım, bir karavan bulamadım hala ama Gezenbiliri buldum. <br />
Bu site ile isteklerimin alt-üst limitlerini anlar oldum. Ancak bunlar benim için hala matematiksel bilgiler. Yaşayarak edinilmediğinden bir türlü emin olunamıyor. Biri olmazsa diğeri denilebilecek bütçesel bir durumda yok ortada. Öyle olunca, birde deneyimsizlik işin içine girince o işler iyice karışıyor, fikirler ortalarda kalıyor.<br />
<br />
Açıklamalarınız için teşekkür ederim. Her bir cevap karavanım olmadığı halde benim acemiliğimi azaltan cevaplardır. <br />
<br />
Tekrar teşekkürler,<br />
Alpaslan</div>