<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım</b><br />
<br />
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-alkovenli-yapma-karavan-25.000.tl-197957771/detay<br />
<br />
Dün bu aracı gittim, gördüm.<br />
Sahibi bir hevesle aldık ama olmadı, yapamıyorum dedi. Karavancılık bilgisinin hiç olmadığını söyledi, arabayı bu arkadaşa nasıl sattılarsa, arkadaki motorsiklet rampasının 2500 TL, 3 sistem dolabın 2000 Euro civarında olduğunu filan belirtti.<br />
Neyse benim gördüğüm genel durum ve bazı olumsuzluklar şöyle:<br />
1- Tavanın ortasından ve alkovenin ön tarafından çok su alıyor, alkoven içi boş durumda,<br />
2- Buzdolabının sadece LPG ile çalıştığını, diğerlerinin çalışmadığını söyledi, ben test edemedim çünkü araçta aküler boş olduğu için enerji yok,<br />
3- Hidrafor çalışmıyormuş,<br />
4- Ocağın çalıştığını söyledi, deneyemedik<br />
5- Mobilya aksamı epey yıpranmış,<br />
6- Monoblok fiber olan tavan ve arka kısımlarda çatlak şeklinde kırıklar var,<br />
7- Orijinal 1600 benzinli motor P100 lerde kullanılan 2000 benzinli ile değiştirilmiş, sıfır deniyor ama yağ kaçakları var,<br />
8- Aracın metal aksamlarında ama en önemlisi şasesinde ve arka makas küpelerinde ciddi küflenme var.<br />
<br />
Bunları yazıyorum çünkü aracın resimlerinde hiç bir şey belli olmuyor, ben gidince şok oldum, ilgilen arkadaşımız olursa bilerek gitsin, şaşırmasın.</div>