<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım</b><br />
<br />
Cavid Bey,<br />
<br />
bu güzel ülkemin doyasıya keyfini çıkarmak varken maalesef bürokratik sorunlarla boğuşmaktan insan bıkıyor. Bürokrasi bir yandan, satmak istediğinizde alıcıların bilinçsizliği diğer yandan, insanı bezdiriyor. Fonksiyonelliğe bakan insan çok az, herhesin derdi görüntü, mobilya... En son VW T4 yüksek tavanımı satarken ne kadar zorlandığımı ben biliyorum. Maddi sıkıntılarım yüzünden camperim hiç vermemem gereken bir fiyata gitti. Ama sonuçta içtenlikle almak isteyen bir arkadaşa kısmet oldu, helali hoş olsun, kazasız belasız günlerde kullansın.<br />
<br />
Gelmek istediğim yer şurası; bundan sonra kendimi toparlar da Allah kısmet eder, yeni bir araç alırsam, yine bir transporter alacağım, içine bir ısıtıcı, bir buzdolabı, dışına da bir tente takabilirsem benden iyisi yok. Bürokrasiyle filan uğraşmaktan bıktım. Hele alıcılarla uğraşmaktan iyice bıktım. Aracı satmam gerektiği zaman da bu değerli malzemeleri evime koyacağım, aracı da aldığım gibi, panelvan olarak satarım, diye düşünüyorum. Çünkü gerek kişisel sitemde, gerekse buradaki bazı yazılarımda belirttiğim gibi, ben ve eşim için amaç "kamp yapmak", gerisi gerçekten sadece araç... Mesela yine maddi durumumla alakalı olarak planlarım arasında bu yaz bir tandem (iki kişilik bisiklet) alıp, arkasına römorku takıp eşimle birlikte iki haftalık bir tura çıkmak da var. Kısmet...</div>