<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="zengi" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
zengi' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
merhaba ben zafer malatyada yaşıyorum,öğretmenim,evliyim<br />
karavan almak istiyorum uzun süredir araştırıyorum gezenbiliri keşvettiğimden beri yazıları okuyorum,en kapsamlı bilgiyi ve merak ettiklerimi bu sitede buldum paylaşımda bulunanlara teşekkür ederim<br />
baktığım ilanlar içinde bu ilan fiyatına göre iyi geldi tabi bu konuda acemiyim,ilan hakkındaki dşüncelerinizi öğrenmek isterim<br />
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-fiyat-dustu-super-lux-kelepir-iveco/detay
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Zafer Bey,<br />
<br />
Sözünü ettiğiniz araç hakkında değil ama diğer konularda birşeyler söylemek isterim.<br />
<br />
Aslında, kendinizi ve koşullarınızı biraz daha anlatsanız, çeşitli öneriler ve salık vermeler gelirdi. Yaşınız, ailenizin kaç kişi olduğu, kamperi tek araç mı olarak kullanacağınız.... konularında açıklamalarınız olursa iyi olur. Bu tip araçları alıp satmak otomobil alıp satmaya benzemez; kuşkusuz bunu siz de biliyorsunuzdur. Ben de öğretmen emeklisiyim, bilirim; ek bir geliriniz yoksa ya da örneğin aile desteği... günümüz ortamında parayı harcarken biraz daha özen göstermek gerekebilir derim.<br />
<br />
Gördüğüm ölçüde, çekme karavan olayını elemişsiniz. Bu durumda, yukarıdaki yazdıklarımı gözönüne alarak nasıl bir kampere gereksinmeniz var, onu belirlemekte yarar var. Eğer belirlediyseniz, sözlerimi dikkate almayın.<br />
<br />
Cavid Sezen</div>