Satılık veya Takaslı Full CJ5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Rüzgar_71 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,966
Ynt: Satılık veya Takaslı Full CJ5

araç gazyet güzel dizayn edilmiş. alana da satana da hayırlı olsun

saygılar

Etiketler

GİROFF

227510_1566301896983_1818480573_921072_6402819_n.jpg

228127_1566290496698_1818480573_921033_5133006_n.jpg

230706_1566306537099_1818480573_921086_1451716_n.jpg

227561_1566302456997_1818480573_921075_5757256_n.jpg

jeep28' Alıntı:
bende öyle düşünüyorum o yüzden uygun bir cj7 arıyorum

Tüm geçmişini bildiğimiz özenle korunmuş ve bakılmış satılık bir CJ 7 var düşünürseniz.
İlanını bulup vermeye çalışayım.

Buyurun size CJ7

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67740.0

Aracı biliyorum,hasandaykendende biliyorum ancak 2. bir cj alamam ancak takas değerlendirebilirim,tşk ler...

Malum sitedeki ilan linkim: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-full-yapili-cj5-38569593/detay/

İLAN GÜNCELDİR,GÜNCEL FİYAT 34.000TL,Fiyat yüksek diyen arkadaşlara tek tek 42000 e mal oluşunu listeleyebilirim ve keyfe keder satıyorum sadece hobi maksatlı yaptım değerini bilen bir arkadaşa vermek isterim,Cj bir aşk aracıdır,kullanan tüm arkadaşlar bilir,bu aşka sahip kişiler ancak anlayabilir bu araca neden bu kadar masraf yaptığımızı...ve her masraf yaptığınızda aracınıza daha çok bağlandığımızı,Gelen takas tekliflerine bakıyorum hiçbirinde ruh yok aşık olabileceğim bir araç değil,Cj sıradan bir araç değil,onun dilinden anlamaya başladığınızda siz birlikte VOLTRAN ı oluşturuyorsunuz :smiley:,şimdi bazıları diyordur adam aracı satmak için ne numaralar yapıyor,3 ay kullanda senide görim nasılmış :smiley:

Saygılar

jeep28' Alıntı:
Malum sitedeki ilan linkim: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-full-yapili-cj5-38569593/detay/

İLAN GÜNCELDİR,GÜNCEL FİYAT 34.000TL,Fiyat yüksek diyen arkadaşlara tek tek 42000 e mal oluşunu listeleyebilirim ve keyfe keder satıyorum sadece hobi maksatlı yaptım değerini bilen bir arkadaşa vermek isterim,Cj bir aşk aracıdır,kullanan tüm arkadaşlar bilir,bu aşka sahip kişiler ancak anlayabilir bu araca neden bu kadar masraf yaptığımızı...ve her masraf yaptığınızda aracınıza daha çok bağlandığımızı,Gelen takas tekliflerine bakıyorum hiçbirinde ruh yok aşık olabileceğim bir araç değil,Cj sıradan bir araç değil,onun dilinden anlamaya başladığınızda siz birlikte VOLTRAN ı oluşturuyorsunuz :smiley:,şimdi bazıları diyordur adam aracı satmak için ne numaralar yapıyor,3 ay kullanda senide görim nasılmış :smiley:

Saygılar

Aracınız birçok CJ5 arasından sıyrılıp gidiyor.Harcanan emek ve bedel buram buram kokuyor.
Maşallah diyorum.
Hayırlı satışlar diliyorum.
Fakat sanırım CJ7 yapıyorsunuz şuan.Son halini de görmek isteriz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.