Satılık Wrangler Kasa CJ 5 Jeep (JeeP XJ Takaslı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep4x4 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,072
Ynt: Satılık Wrangler Kasa CJ 5 Jeep (JeeP XJ Takaslı)

mehmet bey selamlar nasılsınız, walla arkadaşlarda aynen sizin söylediğiniz gibi söylüyorlar, ara sıra bende düşünüyorum acaba satmasammı diye, ama inanın sizede söylediğim gibi araç garajı bekliyor, araç fazlalığım var. satılmazsa dursun ne diyelim, okadar emek ve para gömdük araca. bu fiyata kimse bu aracı mal edemez üzerindeki ekipmanlarla ve yapılanlarla. Saygılar & Selamlar.

Etiketler

Kardeş aracın gayet şık olmuş ama ben bir jeep alıcısı olarak 30000 vermeyi düşünmem ama senin cebinden muhakkak mu paralar çıkmıştır,Alırken vereceğim pparayı daha sonra ben satılığa çıkardığımda verilmeyeceğini düşünürüm o yüzden fiyat aralığı 15i geçmemeli diye düşünürüm,eğer ihtiyaç yoksa satmadan garajında durması daha doğru sanki,emin ol bir çok insan aracını çok beğeniyor ama rakam 30 olunca kimse sana 15 teklifte bulunmuyor,yarı fiyat teklif hakaret eder gibi olacaktır diye düşünüyorum

saygılar

arkadaşım öncelikle teşekkür ederim, aracım bana yazan fiyattan çok daha fazla paralara mal oldu, zaman emek hariç.. 15 teklif eden arkadaşlar başka araçlarla ilgilensinler bence. ;) . eğer bu ekipmanların takılı olduğu bu özellikte bir araç bana bulursanız ben alıcıyım 15' e varsa herdaim, (sizde bulursanız kaçırmayın) ;D Saygılar.

Kardeş mal senin istediğin rakamı istersin ben nacizane fikrimi söyledim...

hayırlı satışlar...

sn doğanay, umarım aradığın cj-7 yi bulursun, eğer fikir almak istersen veya satarmı bilmiyorum, konya'da doktor bir arkadaşta orjinal cj-7 var. galiba 1983 modeldi, kendisi yaklaşık 60-70 milyar masraf etti araca. 35 lastikler falan var.. 60-70 milyar biraz abartı gelebilir ama gerçekten öyle, fazlası var eksiği yoktur.. V8 motorlu 290hp bütün parçalarını getirtti, ankara'da rauf usta yaptı aracı..senin profil resmindeki aracı görünce aklıma geldi.. aynı o araca benziyor resim.

gönlümdeki bahsettiğin tarzda bir araç, nasipte varsa bulur bizi birgün :smiley:

sizin cj yaklaşık 1 ay kadar önce rauf ustadaydı galiba. eğer aynı araçsa ben incelemiştim ve çok hoşuma gitmişti. gerçekten bambaşka bir cj.

hayırlı satışlar.

teşekkür ederim evet o araç, saygılar.

teşekkür ediyorum arkadaşlar, umarım kıymetini bilen bir arkadaşa nasip olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR