Satılık Yapılı Suzuki Vitara, 3 Kapı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pancarmotorcu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,355
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Satılık Yapılı Suzuki Vitara, 3 Kapı</b><br /> <br /> hala satılıkmı aracınız???<br /> ve size nasıl ulaşırım?</div>

Etiketler
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Satılık Yapılı Suzuki Vitara, 3 Kapı</b><br /> <br /> ilgilendiginiz araç satılmışdır üzgünüm hasan abiden araç almak bir şanstır</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Satılık Yapılı Suzuki Vitara, 3 Kapı</b><br /> <br /> o şansa kısa zamanda nailolmak umuduyla o halde</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Satılık Yapılı Suzuki Vitara, 3 Kapı</b><br /> <br /> yeni bir konu başlığı ile ne stediğimi yazdım ama yazdığım yeri nereye kayolduğunu bile bilmiyorum şu anda<br /> ve nedense ben size cevap veremiyorum???</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Satılık Yapılı Suzuki Vitara, 3 Kapı</b><br /> <br /> kendimi değilde aradığımı tanıttığım bir yazı yazmıştım<br /> satmak değil almak yanlısıyım daha ziyade diyelim<br /> yeni konu aç gibi bir başlık kullandım<br /> ve siz sanaldan anlamaktaiseniz orada aradığım aracın özelliklerini bulabilirsiniz zira ben bulamıyorum kendi yazdığımı<br /> de dahi size tekrarda yazabilirim<br /> devrilmiycek kadar küçük<br /> sürekli kaybolup yollarda kalan bir fotoğrafcıyı yolda bırakmıycak kadar az yakan<br /> aracımı satmadan keyf için alıcağım ve rahat kullanabileceğim<br /> samurai tarzı gibi bişey olabilir<br /> e tabiki al beni demelide<br /> ve cici biciden ziyade &quot;zıpır&quot; görünen<br /> bunlar sizin için değerli doneler değil ama ben teknik kısmından anlamadığım için bu siteye yönlendirildim zaar<br /> o kısmınıda siz çözüceksiniz<br /> ve 20 mesaj nasıl atıcaksam hece hece atıyımda bir an önce iletişebileyim mümkünse</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Satılık Yapılı Suzuki Vitara, 3 Kapı</b><br /> <br /> İyi geceler, açtığınız konu başlığının linki aşağıda, anladığım kadarıyla yanlış yere yazmışsınız. &quot; İlan Panosu-Vasıta &quot; bölümüne yeniden yazın, yada moderatörlerden konunun taşınması için yardım isteyin. Selamlar. <br /> <br /> <br /> http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57844.msg670677#msg670677</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Satılık Yapılı Suzuki Vitara, 3 Kapı</b><br /> <br /> yazdıklarınızı geç gördüm kusura bakmayın,arkadaşlar cevaben yazmışlar ,teşekkürler</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Satılık Yapılı Suzuki Vitara, 3 Kapı</b><br /> <br /> sizden aaba almak ayrıcalıkmış<br /> bende dahilolsam bu furyaya?</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Satılık Yapılı Suzuki Vitara, 3 Kapı</b><br /> <br /> şu an binek tiicari araçlara döndüm, sezon gelince 4x4 e devam diyoruz,siz aklınızdaki aracı ve fiyat olarak nerelere çıkabileceginizi yazın yardımcı omaya çalışırım</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Satılık Yapılı Suzuki Vitara, 3 Kapı</b><br /> <br /> 10-20 arası diyebilirim<br /> aslında ne istediğimi sanırım tam bilmiyorum<br /> neyi görsem onu beğeniyorum;sıkıntılı bi durum: (</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Satılık Yapılı Suzuki Vitara, 3 Kapı</b><br /> <br /> fiyatına ve yapılan araziziye uygunlık modifiyesiyle ilk seçim bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-jimny-satilik-2004-model-suzuki-jimny/detay</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Satılık Yapılı Suzuki Vitara, 3 Kapı</b><br /> <br /> 2 numara http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-suzuki-vitara-1-6-jlx-3-kapi/detay</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Satılık Yapılı Suzuki Vitara, 3 Kapı</b><br /> <br /> 3 numara aracı iyi inceletip baktırmak şartıyla http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-acil-ihtiyactan-4x4-16-500-tl/detay</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Satılık Yapılı Suzuki Vitara, 3 Kapı</b><br /> <br /> eurotax ?? nedir</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Satılık Yapılı Suzuki Vitara, 3 Kapı</b><br /> <br /> ilan sitesine yeni eklendi bu eurotax,her araç detayında yazıyor şu an benimde bilgim yok</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Satılık Yapılı Suzuki Vitara, 3 Kapı</b><br /> <br /> ticari araçla ilgilibişisorsam<br /> 2008 25 binde 330 fort transit var elimde<br /> kullanılmıyor <br /> piyasa değeri nedir max</div>

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler