Satın Almak İçin Defender Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bahattin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,727

Bahattin

Kamp I
Yer
BAYBURT
Merhaba arkadaşlar daha önce düz dizel bir defenderim vardı ve çok güzeldi.Ama tek araç olarak yeterli olmadığından satmak zorunda kalmıştım.Şimdi yeniden almak istiyorum ancak malum sitedeki araç fiyatları çok uçuk ve araçları da bilmediğimden cesaret edemiyorum.Uygun ilk etapta fazla masraf gerektirmeyecek bir kapalı kasa arıyorum. Önerisi olan varsa bildiği temiz araçlar değerlendirmek isterim.Teşekkürler.

Etiketler

Ynt: Satın Almak İçin Defender Arıyorum

Tam bir rakam yok tabiki aracına göre de değişir ama şunu söyleyebilirim 12-15 arası. Ben 1987 düz dizeli aracımda hibe yolu ile Türkiyeye girenlerden orjinal hid.direk.ve çok diri çok bakımlı ve donanımlı idi bu aralıkta satmıştım.Tabiki değerinin altında vermiştim o zaman tek araç idare edemedim.Çok uzun yol yaptığımdan mecburen elden çıkardım. Benim durumumda olan başka arkadaşlarda olabilir o şekilde birşey yakalarsam alıcam.

Bahattin' Alıntı:
Tam bir rakam yok tabiki aracına göre de değişir ama şunu söyleyebilirim 12-15 arası. Ben 1987 düz dizeli aracımda hibe yolu ile Türkiyeye girenlerden orjinal hid.direk.ve çok diri çok bakımlı ve donanımlı idi bu aralıkta satmıştım.Tabiki değerinin altında vermiştim o zaman tek araç idare edemedim.Çok uzun yol yaptığımdan mecburen elden çıkardım. Benim durumumda olan başka arkadaşlarda olabilir o şekilde birşey yakalarsam alıcam.
Şu anda Defender da öyle bir piyasa oluştu ki almaya kalksan araç yok satmaya kalksan alıcı yok. :smiley:
bahsettiğiniz fiyatlara mke den alıp boyatıp satıyorlar malesef. umarım gönlünüze ve bütçenize göre bir defender sahibi olursunuz.

12-15 arasına kaportası ortalama-ortalama altı birşeyler bulabilirsiniz sanırım.

eğer kaporta boyası düzgün, aksesuarlı bir şeyler alacaksanız 20-25ten aşağı zor bulmanız.

Katılıyorum almak isteyince araç bulunamıyor satmaya kalk alıcı yok. Ama aramızda da bu heyecana kapılıp dünyalar kadar para daha önemlisi zaman harcayıp sanayilerde tanımadık usta kalmayıncaya kadar hepsi ile samimi olup sonra maliyetinin çok altında araçlarını satan bir çok arkadaşımız var. Buradan bir çok defenderin yeniden doğuşunu heyecanla takip ettik ve bunlardan malum sitelerde maliyetinin çok altında rakam yaıldığı halde aylarca satılmayanlarını da takip ettik.Nasip artık bir taraftan uygun bir araç bumak için araştıracağım bir taraftan da yapabildiğim kadar limiti yukarı çekmeye çalışacağım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,957
Kayıtlı Üye Sayımız
166,718
Kaydolan Son Üyemiz
King Fisher

Çevrimiçi üyeler

Geri