Şavşat Karagöl Gezimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endurocu53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,934

Etiketler
Ynt: Şavşat Karagöl Gezimiz

Sedat hocam bu anlatımınız için çok teşekkürler.Harika bir paylaşım olmuş. Ellerinize emeğinize sağlık,yüzyüzede tanışmak üzere inşallah :smiley:

İbrahim35' Alıntı:
Sedat hocam bu anlatımınız için çok teşekkürler.Harika bir paylaşım olmuş. Ellerinize emeğinize sağlık,yüzyüzede tanışmak üzere inşallah :smiley:

Eyvallah ibrahim kardeşim benim geziler genelde www.endurocu.com da bu siteye eski üyeyim ama yeni yazılar yazmaya başladım .eğer görmek istersen orayı bir dolaş . siteye gir forumlar geziler toplantılar ve ENDUROCU53 geri sayfalara bakarsan güzel gezilerimizi zevkle izleyebilirsin . inşallah bir yerde buluşursak yüzyüze tanışma fırsatımız olur .

rizeden slm ve saygılar

endurocu53' Alıntı:
Eyvallah ibrahim kardeşim benim geziler genelde www.endurocu.com da bu siteye eski üyeyim ama yeni yazılar yazmaya başladım .eğer görmek istersen orayı bir dolaş . siteye gir forumlar geziler toplantılar ve ENDUROCU53 geri sayfalara bakarsan güzel gezilerimizi zevkle izleyebilirsin . inşallah bir yerde buluşursak yüzyüze tanışma fırsatımız olur .

rizeden Selam ve saygılar

Sedat hocam orayada üye oldum siz söyleyince.Bir arada kurcalarım zaten forumları;) Sizlerden öğreneceğim çok şey. Tanışmayı çok isterim..

Şuan Konya da bulunduğum için buradan selamlar Sedat hocam..

mrtvural' Alıntı:
İbraamı peşime taskıp getiririm Sedat abi... Bizim merze, yayla yolları tam ona göre ;D

ooh baksana Sedat hocam Murat abicimle bir ara baskın yaparız oralara biz :D

tamam dur o zaman ibrahimi sezonda yanına al ve rizeye doğru yola koyul. ben burdayım dostları bekliyorum yola koyulduğumda da tüm dostlarım beni beklesin. yaşamak, paylaşmak , muhabbet güzel ömür kısa " sevelim sevilelim dünya kimseye kalmaz" demiş bir bilen .
hepinize yaylalar diyarı rizeden selamlar sevgiler .
erzurum ispir gezi bir hatıra

SANY0428.jpg

Mücahit buraya eklemiş başka bir geziyi http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56279.0;topicseen
Bu benim adaşım, hemşerim öldürecek bizi gurbet ellerde :D

yeni geziler gelecek buraya koyduklarımızın 5-10 katı motor yada offroad gezimiz var fakat genelde bizler bahsetmiş olduğum endurocu. com da paylaşıyorduk dostlukları gezileri. şimdi 19 mayıs samsun programı var sonra artvin kafkasör motor şenlikleri var sonra benim şnlik değilde samimi dostlarımızla kaçkar yedigöller ve sağanlı geçidi var motoru sattım yenisini henüz almadım inş jeeple gitmek zorunda kalmam bu organizasyonlara . adaşım sedat ,mucahit ve kerim kardeşim inşallah birgün sizle çıktığım bir geziyi burda atma türkülerle topik yapar beğeninize sunarım.

hepinize adına Selam ve saygılar
sedat

motoRİZEder

Bu güzel dileklere ne denirki, sizin gezilere, atma türkülere dahil olabilmek gurur verir.
Merakla bekliyoruz diğer gezileri.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR