<div class="bbWrapper">Koyunum şuanda 5 yaşında<br />
<br />
2013 Yılında İğneada sahilinde otururken Aniden plajda gördüm<br />
<br />
Yüzerek Rusya taraflarından geldiğini düşünüyorum.<br />
<br />
Koyunla karşılaştığım zaman daha küçük bir kuzuydu. büyüdükten sonra Kurban Bayramında keserek yemeyi hayal ederek<br />
<br />
Ormanda kaldığım evde yetiştirdim. Kuzu haldeyken çok sevimliydi. Hep kucağımda yattı. Ormanda birlikte dolaştık<br />
<br />
Şiirler yazdığımda hep yanımdaydı. ona şiirler okudum ara sıra sanki anlıyormuş gibi ''meeee'' diyerek bana karşılık verdi.<br />
<br />
Her ne kadar samimi bir birliktelik kurduysak ta, Bir gün büyüdüğü zaman onun kurbanlık olacağını düşünerek besledim.<br />
<br />
Yoksa Bir koyunla neden yaşayım ki? Ara sıra karnım Acıktığında büyümesini beklemeden Kuzu haldeyken yemeyi düşündüm.<br />
<br />
Sonra vazgeçtim. <br />
<br />
Defalarca,Kendisini kuzu çevirme yapmak istedim. Ama sonra hep vazgeçtim.<br />
<br />
Şimdilerde Kocaman oldu. bu arada Koyunuma ''Leblebi'' ismini verdim.<br />
<br />
Çünkü Leblebi yemekten öyle büyük keyif alıyordu ki, O leblebi yerken bende kitap okuyordum.<br />
<br />
Arasıra konusuyorduk. İnanmayacaksınız ama 'meee'' demenin dışında ''meme'' memet'' ''meeeemoo'' demesini biliyor.<br />
Bazende Hamidooo diyebiliyor.<br />
<br />
Bu arada benim adımda ''Hamido' sanırım Koyun insanüstü zekaya sahip, Kitaplardan okuduğum kadarıyla ''Replitian'' olabileceğini <br />
<br />
Dünya'ya bir görev için geldiğini ve Sanki bazı Mesajlar vermek istediğini düşünüyorum.<br />
<br />
Çünkü, Bazı zamanlarda geceleri deli gibi zıplayıp bağırdığını ve bir keresinde bağırırken<br />
<br />
Ormanda ışıklar saçan bir Cismin bulunduğum ağaç eve yaklaştığını gördüm.<br />
<br />
Mor ve Mavi ışıklar saçan Cisim bir anda göğe doğru yükseldi kayboldu. Leblebi ismindeki koyunumda O arada benimle dışarı çıkmıştı ve Ortadan yaklaşık 2 saat kayboldu.<br />
<br />
2 saat bekledikten sonra Leblebi ormandaki evime geri geldi. Hiç ses çıkarmadan yattı uyudu.<br />
<br />
O akşamdan sonra Bu koyunda bir şeyler olduğunu düşündüm. Ertesi gün Valiliği aradım.<br />
<br />
Bana delisin dediler. Tam 7 kere aradım kendilerinin konuyla ilgilenmesini istedim. 8. Kez aramam durumunda ''Tımarhaneye''<br />
<br />
Kapatılacaklarını söylediler. <br />
<br />
O günden sonra bir daha hiç aramadım.<br />
<br />
Şimdilerde Bulgaristan'a göç etmek üzereyim ve Leblebiyi yemek istemiyorum.<br />
<br />
Leblebiyi, Bulgaristan'a götüremediğim için Ayrılmamız gerekiyor. Leblebiyi Yemeyecek, Onu Anlayacak birisine satmak istiyorum.<br />
<br />
Leblebi özel bir hayvan, Dolayısı ile onun özel bir fiyatı olmalı diye düşündüm.<br />
<br />
Koyunumu 100. bin tl ye satarak, Onun bu dünyadaki hak ettiği değere kavuşmasını istiyorum.<br />
<br />
Leblebiyi görmek isteyenlere de, 1 saatlik görüşme için 100 tl karşılığında kendisi ile tanışma fırsatına kavuşabilirler.<br />
<br />
Bulgaristan'a Mart ayının son haftasına kadar taşınmam gerekiyor.<br />
<br />
Leblebiyi almak isteyenler lütfen acele etsinler.<br />
<br />
Leblebiyi alana diğer Koyunu da ücretsiz hediye ediyorum. 1 koyun fiyatına 2 Adet koyun satıyorum.<br />
<br />
Diğer Koyunumun adı da ''Memo'' İsterseniz onu kesebilirsiniz.<br />
<br />
Hamido dayı</div>