<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)</b><br />
<br />
<br />
Merhaba,sizin bakışınızda az da olsa işin espri tarafı var,ama benimki tamamen gerçek. Ayrıca dikkat ederseniz ''alamadım'' değil ''almadım'' dedim yazımda. Aradaki ifade farkının ne anlama gelebileceğini de ben yazmayayım artık.<br />
İnsan yaşamının olmazsa olmazları vardır, bunların bir kısmı düşündüğünüzde pek de işinize yaramayan,hatta bazen kendinizin bile nedenini bilemediğiniz şeylerdir. Örneğin sigara konusuna benim asla aklım ermiyor. Bakıyorum seviniyor sigara yakıyor,üzüldüğünde de yakıyor.Aradan yıllar geçiyor,bir hesap,verdiği paraya mı yansın,sağılığından olduğunu mı yansın artık kararını kişi kendi vermeli.<br />
Sigara içiyorsanız siz de bırakın diye bir öneride bulunmak isterim açıkçası. İşin ekonomisi yaşamınızın sizi ilgilendiren tarafı;ama sağlık boyutu toplumla da ilişkili.Hergün sigara konusunda yapılan yayınları mutlaka görüyorsunuzdur. Dahası bu yazdıklarım çok sıradan, herkesin bildiği şeyler, bunu çok iyi biliyorum. Ama bir kez de ben iki satır karalayayım dedim.<br />
<br />
'' Güzel İzmir'den'' selamlar, sevgiler.</div>