<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="güngör" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
güngör' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
02- Yazılan mesajların içeriği konu başlığından alakasız, konudan saptıran, sohbet amaçlı, kişi veya kurumları rencide edici, küfür veya hakaret içeren yazılar olmamalıdır.<br />
<br />
Ertan bey, forum kuralımızı kabul ederek üyemiz oldunuz.!<br />
<br />
Bu şu demektir,kurallarınızı okudum ve anladım. Din,dil,ırk ayrımı yapmaksızın ortak paydayı, doğada olmayı seçenlerin <br />
özeldede karavancılığı yaşamının parçası olarak kabullenmiş her kim olursa farketmez saygı kuralları içinde paylaşımda<br />
bulunmasını bekleriz. <br />
Sizin değil forumun kuralları doğrultusunda yayın ve paylaşımlarımıza devam edeceğiz, kınamanızı kabul etmiyorum.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<br />
Mesajımın içeriğinde hiç bir şekilde,konudan saptıran,sohbet amaçlı olmayan,kişi ve kurumları rencide etmeyen,küfür veya hakaret olmayan sadece durum tespiti yapılmış bir saptamadır..<br />
Benim üyeliğimi sorgulamak sizin haddinize değil,sorgularsa(sonlandırırsa) moderatör değil admin yada site sahibi(yol)dur.<br />
Din,dil,ırk ayırımı yapılmayıp herhangi bir saygısızlıkda söz konusu değildir.<br />
Kabul edersiniz etmezsiniz o sizin bileceğiniz şeydir,ben kınamışım bir defa.<br />
Son söz-Artık uzamasın lütfen elinizden gelen her şeyi yapın ama sayfaya yazıya dökmeden...<br />
Bitti.</div>