<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)</b><br />
<br />
Selam,<br />
<br />
Değerli karavan sevdalıları,epey zamandır paylaşmak istediğim bir konu var.Bir türlü banane,boşver,aman kim ne yaparsa yapsın,ne düşünürse düşünsün demedim,diyemedim.<br />
<br />
Konu şu,burada karavan dünya'sındaki arkadaşların bir çoğu yaşını başını almış,önceden dostlukları pekişmiş ve loca oluşturmuşlar ve siteyi adeta sahiplenmişler.<br />
<br />
Ve gizli bir ortak tavır var!Ben kimseyi tanımam,kimseylede bire bir görüşmüşlüğüm yoktur.Belki göstermelik ilk üyelere sıcak hoş geldin vs gibi iletilerle karşılanıyor olsada bu durum değişmiyor maalesef.<br />
<br />
Tamam ben yapı itibarı ile sıcak dostluk kurulacak bir tip olmadığımın farkındayım ilk başta.Ama şahsen karşılaşıp oturup konuşulduğunda hiçte pc de yazan Dalyan olmadığım anlaşılacaktır.<br />
<br />
Bakın beyler inanın çok samimiyim bu benim kişiselleştirmek istediğim bir konu değildir asla.Ama şöyle düşünün bir an için benim çevremde her çeşit insan var,bunların arasında inanın milyon dolar servet sahibi çok genç dostlarımda mevcut.Ben onlara ,sadece onlara da değil tüm arkadaş ve dostlarıma karavan sahibi olmayı öneriyorum ve çok sıcak bakmaya başladılar.Ayrıca gezilerimiz esnasında çevreden gelen bir çok insan karavanımıza ve bize imrenerek,her ne kadar da olsa çekinerek fikir almaya çalışıyorlar.Biz ise tüm samimiyetimizle hem karavan olayını hemde Gezenbilir sitesini tavsiye ediyoruz.<br />
<br />
Ben karavan Dünya'sının fertlerinin bazı klişelerden arınmış,aşmış ve çağdaş insanlardan oluştuğunu görmek istiyorum(çokmu şey istiyorum?)<br />
<br />
Yani tavır yaparak,muhatap almayarak sadece bu siteye zarar verirsiniz,kendiniz çalar kendiniz oynarsınız.Gelişmez aynı kotada kalır hatta zamanla erir gider diye düşünüyorum.<br />
<br />
Mesela bir örnek vereyim,yanımda çalışan kardeşlerim var.Onlar bana "Ertan bey,neden size karşı bir tavır var"diye soru soruyorlar.Güzel bir şeymi?Bence hiçte güzel değil,ayrıca aynı soruları soran bir çok genç karavancı adayıda var.<br />
<br />
Şimdi çıkıpta kimse bana beylik lafları etmesin bu konuyu provoke edecek ama gerçek bu,ne yapalım?<br />
<br />
Birde gözlemlediğim kadarı ile(istisnalar hariç)en genç karavancılar arasındayım ,benim yaşım 43 olmasına rağmen.İlginç değilmi?Aramızda gencecik,karavanları olan dostlar olsa fenamı olur?<br />
<br />
Yani sonuç olarak demem oki insanları olduğu gibi kabul edip,sevelim yada sevmeyelim,aynı ortak hobi ve zevklerimizin paylaşımlarında ön yargılı davranmayıp,hakkettiği değeri verelim.<br />
<br />
Gençlere bu karavancılığı sevdirelim.<br />
<br />
Bakın benim bu kelimelerimden,benim gezilerime gerekli ilgi az oldu ben bundan şikayetçiyim anlamında bir anlam çıkarılmasın lütfen.Çıkaran olursada onun kendi basit düşüncesidir,beni bağlamaz.<br />
<br />
Ayrıca,burada bir sıfatın varsa(moderatör,karavan yönetim)istisnasız gezilere yorum yapmalısın arkadaş,görmezden gelemezsin.<br />
<br />
Forumlara yazan henüz karavan sahibi olmamış,olamamış insanlarıda asla küçümsemeyelim.Unutulmamalıdırki bende daha düne kadar karavansızdım.(buradan küçümsendiği anlamı çıkarılmasın)Der,saygı ve sevgilerimi sunarım.<br />
<br />
Ertan ÖZER</div>