<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)</b><br />
<br />
Merhaba,<br />
<br />
Dünden bu yana nete bağlanmada sorunlar yaşıyordum. Şu ara düzeldi ve yazabiliyorum.<br />
<br />
Sevgili Cem ve Bülent Beyi kutluyor ve kolaylıklar diliyorum. Sanırım, yaptıkları sonuçlandığında, derli toplu olarak "benim karavanım" bölümünde anlatacaklardır.<br />
<br />
Bakın forumun yararını çok net bir biçimde görüyoruz. Burada paylaşılan bilgi, deneyim ve düşüncelerin katkısıyla cesaretler arttı ve yeni ürünler (kişilerin kendi yapımları) ortaya çıkmaya başladı. Bildiğim kadarıyla bu işlere kalkışan arkadaşların hiçbirinin maddi durumunda bir değişiklik, (olumlu anlamda) olmamıştı. Değişen bilgi ve moral oldu. Önemli olan, var olan potansiyelin ortaya çıkarılması. Bir kez daha yineleyeyim, forumun gücü ne denli büyük...<br />
<br />
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------<br />
<br />
Oğuz ve Haldun Bey ve saygıdeğer eşlerine iyi geziler diliyorum. Oğuz Beyin verdiği bilgiler, ileride değerlendirilecektir... "Trans Anadolu" gelenekselleşiyor gibime geliyor Oğuz Bey. Belli olmaz, önümüzdeki yıl/yıllarda kuyruğa takılır, karavan sayısını artırabilirim izin verirseniz...<br />
<br />
Selamlar.<br />
Cavid Sezen</div>