<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="drares" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
drares' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Yusuf bey geçmiş olsun, insanın başına ne zaman, nerede, neyin geleceği belli olmuyor. Önemli olan can sağlığının olması, mala mülke gelen her şeye gülüp geçin, hepsinin telafisi vardır. Burada bahsetmemiştim ama geçen pazartesi günü 16 yaşındaki oğlumu apandisitten ameliyat ettirdik, inanın o ameliyattayken sanki zaman durdu, nefes bile alamadık, 1,5 saat sonra, önce cerrah arkadaşım, sonra da oğlumuzu görünce sevinçten dünyalara sığamadık, oğlumuz sanki yeniden doğdu. Dedim ya sağlık olsun...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Haşmet kardeşim iyi akşamlar,<br />
Forumdaki aksaklık yüzünden yaşadıklarınızı yeni okudum.<br />
Oğluna ve sana geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Gençler bu tip sorunlarda hızla iyileşme kaydediyorlar.<br />
Geçen senenin başlarında benim oğlum da benzer bir ameliyat geçirdi. Dediğiniz gibi sanki sizi ameliyat ediyorlar ve zaman kesinlikle geçmiyor. Tekrar geçmiş olsun ve dilerim kimse bu tip bir duyguyu yaşamasın.<br />
Selamlar,</div>