<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)</b><br />
<br />
Herkese selamlar. Festival çok güzel oldu. Ben ortamı, doğayı ve görevli arkadaşların ilgisini çok beğendim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Gerçekten süperdi.<br />
<br />
Sevgili Yusuf ben cumartesi akşamı gittiğim için çoğunu kaçırdım ama pek çok etkinlik olmuş. Ben sadece cumartesi akşamı olan gece trekkingi bölümüne katılabildim. Pazar günü kaya tırmanışı vardı kısmen onu seyrettim. Kano ile gezenlere baktım. En önemlisi forumdan tanıyıp yüzyüze tanışamadığım pekçok arkadaşla tanışma ve uzun uzun sohbet etme imkanı buldum. Böyle gezilerde çok güzel arkadaşlıklar ediniyor insan. Evimde komşulara yapmadığım ziyarteleri orada arkadaşların karavanı önünde yaptım. Herkes çay vs ikram etmek için birbirleriyle yarışıyor. Ha unutmadan bir de cumartesi 24:00 den sonra Ferhat Beyin öncülük ettiği teleskopla gökyüzünü gözlemleme etkinliğine katıldım. Ferhat Bey ve Astronomi grubundan arkadşaları çok güzel bilgiler verdi. Hayatımda ilk kez teleskopla gökyüzüne baktım. Gezegen ve yıldız takımalarını seyrettim. Benim seyredemediğim offroad, motosiklet, bisiklet, kano, koşu, GPS ile kutu bulma yarışları olmuş. Seyredemedim ama sağlık olsun. Gördüklerim bile yetti. Bülent Bey(mayıstostosböceği), Cenk Bey(cengo65), Kenan Akça, Levent Bey(güngör), Vosdost, Murat Bey (sahibinden.com da satılık T3 karavanı olan arkadaş), Cartoptent, Zerrin Hanım (Ceranus) gibi arkadaşlarla tanışma imkanı buldum. Daha önce Kazdağlarında tanıştığım Ferhat Bey, Ercan Bey, Murat Bey (Tezzmertek), Mihriban Hanım ile tekrar karşılaşma, sohbet etme imkanı buldum.</div>