<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)</b><br />
<br />
Cem Dostum Merhaba,<br />
Bugün tam 12 saat İzmir'de gezdik eşimle, o yüzden mesajın bana PDA dan ulaşsa da ancak şimdi cevap verebiliyorum.<br />
Daha büyük araç olmadığı için kendini üzme bence, Sen hayallerini bir nebze gerçekleştirmişsin. Hem o güzel ailen de yanında. Zamanla daha büyük bir karavana da kavuşursun inşallah, Bence acele etme. Elimizdekinin kıymetini bilmek konusundaki düşüncelerine katılıyorum.<br />
Biz de bugün, eşimle etraflıca oturup konuştuk ve bu sene için teardrop almaktan da (veya yapmaktan) tamamen vazgeçtik. Arabamızla devam ediyoruz. Belki yaza doğru bir romork alabiliriz. <br />
Bugün ayrıca çift kişilik tulum aldık. Sinbo Buzdolabımızı gaza getirmek için bazı elektronik malzemeler aldık. Bir de yeni yaşam akümüz için voltmetre aldık. Akşama kadar gezip ayaklarımızın altını patlattıysak da birçok eksik gedik de bu arada halledildi. Hem eğlenceli hem de verimli bir İzmir haftasonu oldu. Yarın kısmet olursa dönüş yolundayım.<br />
Selamlar,</div>