<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="buralpdi" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
buralpdi' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
asla polemik yaratma niyetinde değilim, yönetimin kararlarını da sorgulamıyorum, <br />
düşüncelerimi paylaşıyorum,<br />
ayrıca belirteyim bu reklam beni rahatsız etmiyor,<br />
sadece dikkat çekmek istediğim nokta şu, bikinili bir fotoğraftan rahatsız olup şikayetci olan arkadaşlar, neden bu reklamdan rahatsız olmuyorlar,<br />
hoşgörüyü maddiyat mı belirliyor
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Konu biraz gerilerde kalmış, geç cevap için kusuruma bakmayın arkadaşlar. Ne mutlu ki maddiyat hiçbir zaman kriterlerimiz arasında yer almadı. Bahsettiğiniz reklamlar sponsorlarımıza değil, Google Adsense sistemine aittir ve Gezenbilir'de yayınlanmaya başlayalı henüz 4 ay bile olmadı. Getirisi ise harcamalarımızın yanında incir çekirdeği bile kalmıyor. Cem'in de belirttiği gibi Google Adsense reklam görsellerini önceden görebilme şansımız yok ne yazık ki. Ancak bu reklamlar sitemizde yayınlandıklarında, gözüme çarpan ve içeriğimizle alakası olmayan reklamverenleri engelleyebiliyorum. Şuan hali hazırda onlarca engelli reklamveren var. Site içindeki tüm reklamları görmem imkansız, bana özel mesajla iletilen ve sitemizin içeriğiyle uyuşmayan reklamverenleri engelliyorum. Bu konuda sizler de bana yardımcı olabilirsiniz. Hepinize sevgiler, saygılar...</div>