oort cloud Kamp III Mesajlar 658 Tepkime Puanı 8 Yer istanbul 21 Ara 2010 #3,169 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf Kardeşimize ve Ailesine baş sağlığı dilerim .
rtulun güzel, güzeldir ! Mesajlar 1,202 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 21 Ara 2010 #3,170 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) yusuf ve ailesine başsağlığı diliyor,acılarını paylaşıyoruz. tülün ailesi.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) yusuf ve ailesine başsağlığı diliyor,acılarını paylaşıyoruz. tülün ailesi.
enverdede Zirve Mesajlar 2,261 Tepkime Puanı 45 Yer istanbul 21 Ara 2010 #3,171 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf kardeş,allahtan rahmet,kalanlara sabır diliyor.Başınız sağolsun diyorum.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf kardeş,allahtan rahmet,kalanlara sabır diliyor.Başınız sağolsun diyorum.
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 29,407 Tepkime Puanı 6,117 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 21 Ara 2010 #3,172 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf Aybek ve ailesinin başı sağolsun, Allah sabrını versin.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf Aybek ve ailesinin başı sağolsun, Allah sabrını versin.
mseref Kamp III Mesajlar 528 Tepkime Puanı 4 Yer İzmir 21 Ara 2010 #3,173 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf Kardeşim, Ailenize başsağlığı ve sabırlar dilerim. Şeref
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf Kardeşim, Ailenize başsağlığı ve sabırlar dilerim. Şeref
insel Zirve Mesajlar 2,511 Tepkime Puanı 26 21 Ara 2010 #3,174 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) berkcantp' Alıntı: Arkadaşımız Yusuf Aybek'in (yaybek) Kayınpederi vefat etmiştir ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Genişletmek için tıkla ... Yusuf basiniz sagolsun. Cok uzuldum.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) berkcantp' Alıntı: Arkadaşımız Yusuf Aybek'in (yaybek) Kayınpederi vefat etmiştir ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Genişletmek için tıkla ... Yusuf basiniz sagolsun. Cok uzuldum.
zaloğlu Kamp II Mesajlar 438 Tepkime Puanı 5 Yaş 73 Yer Ankara /Eryaman Web hotmail.com 21 Ara 2010 #3,175 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf başınız sağolsun. Allah sabırlar versin.
zaloğlu Kamp II Mesajlar 438 Tepkime Puanı 5 Yaş 73 Yer Ankara /Eryaman Web hotmail.com 21 Ara 2010 #3,176 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Başınız sağolsun .Allah sabırlar versin.
tatar Kamp I Mesajlar 173 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 21 Ara 2010 #3,177 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Başınız sağ olsun ,Ailenize allah sabır versin.
ilker 72 Zirve Mesajlar 1,271 Tepkime Puanı 868 Yer İstanbul 21 Ara 2010 #3,178 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf a ve ailesine başsağliği diliyorum. Allah sabır versin.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf a ve ailesine başsağliği diliyorum. Allah sabır versin.
aslanahmet Zirve Mesajlar 3,266 Tepkime Puanı 37 Yer İstanbul 21 Ara 2010 #3,179 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf, başın sağolsun. Acılarını paylaşıyorum. Merhuma Allah'tan rahmet, sana ve ailene sabırlar diliyorum.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf, başın sağolsun. Acılarını paylaşıyorum. Merhuma Allah'tan rahmet, sana ve ailene sabırlar diliyorum.
T Tifa Seat Cordoba 1.4 Tdı, Hobby 455 UF Mesajlar 487 Tepkime Puanı 205 Yer Antalya 21 Ara 2010 #3,180 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Başınız sağolsun. Merhuma Allah'tan rahmet, sana ve ailene sabırlar diliyorum.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Başınız sağolsun. Merhuma Allah'tan rahmet, sana ve ailene sabırlar diliyorum.
taiga *** Mesajlar 2,266 Tepkime Puanı 33 21 Ara 2010 #3,181 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Başınız sağolsun Yusuf... Sana ve ailene Allahtan sabır dilerim...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Başınız sağolsun Yusuf... Sana ve ailene Allahtan sabır dilerim...
MYWAY Kamp I Mesajlar 183 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Web www.vkod.org.tr 21 Ara 2010 #3,182 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf Yaybek ve ailesinin başı sağolsun. Merhuma Allahtan rahmet, geride kalanlara sabırlar diliyorum
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf Yaybek ve ailesinin başı sağolsun. Merhuma Allahtan rahmet, geride kalanlara sabırlar diliyorum
centilmen Güneşin sana gelmesini istiyorsan, gölgenden çık. Mesajlar 629 Tepkime Puanı 7 Yer Ankara 21 Ara 2010 #3,183 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yaybek ailesine başınız sağolsun derken kalanlara sağlık ve güzelliker dolu hayırlı bir ömür dilerim.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yaybek ailesine başınız sağolsun derken kalanlara sağlık ve güzelliker dolu hayırlı bir ömür dilerim.
züğürt gezençi Kamp III Mesajlar 603 Tepkime Puanı 5 Yer nallıhan-ankara 21 Ara 2010 #3,184 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Başınız sağolsun Yusuf,Allah sabır versin.