Benim niyetim vardı İznik e ama bir kaç sorundan dolayı gelemeyeceğimi düşünüyorum,Ercova için zamanı gelince bilgi veririm ama of road cularla ne kadar tat alırım bilemiyorum.Haldun sen zaten eski ofroad cusun sana sorun olmaz.
Anladım zamanı gelsin karar veririz hep beraber,aslında ben bu İznik e çok heveslenmiştim Derya salı günü iş yerinde merdivenlerden düştü kırığı yok ama baya eziği var daha rahat yürümeye başlamadı yürümeye başladıda kampta keyfimi kaçıracak cinsten yürüyor oturma da rahat oturamıyor.Bu yüzden erteledim ,istersen gidelim diyor ama gitmesek daha iyi.
Derya salı günü iş yerinde merdivenlerden düştü kırığı yok ama baya eziği var daha rahat yürümeye başlamadı yürümeye başladıda kampta keyfimi kaçıracak cinsten yürüyor oturma da rahat oturamıyor.
Dün gece saat 21.15 civarında Diskower kanalını zapladım."Taksiye bin Parayı kazan" diye bir yarışma proğramı vardı.Sürücü yol boyunca yolcuya soru soruyor,bildiği sorular karşılığında yolcuya USA dolar ödüyordu.
İşte Soru: Kürdistana sınır olan beş ülkeden, enaz dördünü sayabilirmisin?
Yanıt: Irak,İran,Türkiye,Suriye diye dört ülkeyi saydı.
- Bu tanım Irak kürdistanını anlatılıyordu.Sorulan bu soru ve alınan yanıt amaca ulaşmamıştı.Amerikanın BOP haritasını anlatamamıştı-
Sürücü beşinci ülkeyi de Ermenistan olarak açıkladığında Amaçın Irak Kuzeyindeki Kürdistanın değil,BOP a göre kurulması düşünülen
ve haritalarda bile yerini alan Ermenistan'a komşu Ülkemiz topraklarından bir bölümünüde kapasayacağı hayal edilen Kürdistanın tanıtımı amaçtı.
İşte Amerika BOP u
Eşbaşkanlığımız,
Aymazlığımız!
Anladım zamanı gelsin karar veririz hep beraber,aslında ben bu İznik e çok heveslenmiştim Derya salı günü iş yerinde merdivenlerden düştü kırığı yok ama baya eziği var daha rahat yürümeye başlamadı yürümeye başladıda kampta keyfimi kaçıracak cinsten yürüyor oturma da rahat oturamıyor.Bu yüzden erteledim ,istersen gidelim diyor ama gitmesek daha iyi.
Arkadaşlar çok teşekkür ederim.Herşey yolunda hızlı bir şekilde düzeliyor.
Konuyu değiştirmek adına dışarıda harika bir hava var bu haftasonunu iyi değerlendirelim.Ben duramıyorum temiz güzel bir havaya kaçmak var şimdi.Kısa mesafe bir deniz,akşama ormanda mangal,göl kenarında kahvaltı,Yusuf kusura bakma seni de deşiyor gibi oldum,zaten senin de başını kaşıyacak vaktin yoktur.