Merhaba; Gezenbilir dostları,
Karavancı ve gezenbilir dostluğunun tarif edilemez bir mutluluk olduğunu belirtmek istiyorum.
Ankara'da bulunduğumuz 24/07/2012 günü (Raptor) Hikmet Özkan ve Ertuğrul Ayasun beylerin bize zaman ayırarak,
karavanımız ile ilgili özel işlerimize yardımcı olmak için sanki kendi problemleriymiş gibi gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı
büyük bir muttluluk içerisindeyiz.
Bu beyefendiler yaşadığımız ve yaşayacağımız problemlerin sorunsuz duruma getirilebilmesi için çaba göstermişlerdir.
Hikmet ve Ertuğrul beylere; Kendim, Eşim ve oğlum adına çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.
İşte Gezenbilir dostluğu aynı zamanda karavancı dostluğu bu.
tüm arkadaşlara sorunsuz mutlu günler dilerim.
Ahmet Özdemir
Motokaravanımız için yeni bir konu açtım.Aşağıda belirttiğim topikte gelişmeleri sizlerle paylaşacağım.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=89114.0
Evet arkadaşlar DEDE olduk;Çok güzel ve harika bir duygu,Zamanı geldiğinde hepinizin tadmasını dilerim.
Ben ve eşim kutlama mesajı gönderen tüm arkadaşlara teşekkür eder saygılar sunarız.
Merhaba, Mehmet bey;
Torununuzun sağlıklı olarak dünyaya gelmesine sevindim.
Mutluluğunuz daim olsun, Hayırlı olsun.Darısı henüz torun sevgisini tatmamışların başına...
Selam ve Saygılar
Evet arkadaşlar DEDE olduk;Çok güzel ve harika bir duygu,Zamanı geldiğinde hepinizin tadmasını dilerim.
Ben ve eşim kutlama mesajı gönderen tüm arkadaşlara teşekkür eder saygılar sunarız.
Allah hayırlı ömürler versin. Şimdi torununuz ne yerlere ne de göklere sığar. Çocuklarım bir haftadır anneanne ve dedenin yanındaydı. Onlardan mutlusu yok. Rabbim birarada sağlıkla güzel günler geçirmeyi nasip etsin.
Değerli Arkadaşlar;Karavancı Dostumuzdan bir uyarı aldım,Bayramdan Sonra(uygun bir zamanda)
Güveci,Bulgur pilavını,Yanınada buz gibi ayranı hazırlayıp (Kutsal bir toprakta)Dede oluşumuzu kutlamamız lazımmış.Boynumuz kıldan ince,Görevimizi yapacağız.Hem bu vesileylede uzun zamandır göremediğimiz dostlarıda
Görme fırsatımız doğar.Tebriklerinizden dolayı hepinize tekrar teşekkürlerimi sunarım.