Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
nevzat' Alıntı:
Dalyan hocam; ben forumun aktif bir paylaşımcısı olarak sizi sıradışı,protest yani alışılmışın dışında bir kişiliğinizi seviyor ve yazılarınızı ilgiyle takip ediyorum.Özür dileyerek size bir tavsiyede bulunmak istiyorum haddim olmayarak.Burası sanal ortam sonuçta siz nasıl bazı paylaşımcıları yanlış anlayabiliyorsanız onlarında sizi yanlış anlıyor olması kuvetle muhtemel.İnanın bir etkinliğe katılır ve canlı olarak yüzyüze sohbet etmek durumunda kalırsanız birçoğunun ne kadar şeker insanlar olduklarını göreceksiniz.
Nevzat bey,öncelikle sizden özür dilerim online durumundayken geç cevap yazdığım için,yemekteydim
Özür dilemek,haddi aşmak,bu kelimeler son derece gereksiz.
Öncelikle sizin ile ilgili,(sanırım artık anı oldu)
Yurtdışı seyahatiniz esnasında hatırlarsanız "bu kampı beğenmedim,yetersizdi"yada ona benzer bir iletinizin üzerine ben size,etrafta göze batacak bir şey yok,yoksa siz Avrupa'ya gidipte,oralardaki temizliğe alışıncamı sizin gözünüze bu durum battı diye ileti göndermiştim.
Siz ise,büyük bir olgunlukla,hiç kıvırmadan mertçe "evet buralardaki standartlar çıtayı yükseltiyor o nedenle tuvaletleri beğenmedim(yada ona benzer)diyerekten cevap yazdığınız andan itibaren benim hem saygımı hemde mertliğiniz ve açık sözlülüğünüz neticesinde sevgimi kazandınız,çünkü kompleks yapnadan açıkca itiraf etmiştiniz.Neyse..
Şimdi gelelim meseleye,mesela Mayıstosböce arkadaşımızın iletisini dikkat ettinizmi hiç?
Beni muhatap aldığı için ben ettim,sizin etmemeniz gayet normal bir durum.Arkadaşın kurduğu cümlelere bakarmısınız?
"Burada acaba kaç arkadaş sizinle aynı fikri paylaşıyor"diye soruyor hocamıza.Yani açıkca kendi fikrini değilde başkalarının arkasına sığınarak fikir beyan ediyor.Bu ne kadar samimiyettir,diye sorarlar adama.Neyse..
Pek değerli Nevzat bey,bende biliyorum sizinde dikkat çektiğiniz gibi,sanal ortamlarda yanlış anlamalar olabiliyor.Benim sanal tecrüben sadece Sahibinden.com,Gezenbilir.com ve seneler önce Canım nette İslam kanalında İslamop(yönetici) olarak bulunmuştum.İslam dinini en az buradakiler kadar iyi bilirim.Neyse..
Daha önceki gezi sayfamda da yazmıştım."Ümidim,zamanla o arkadaşlarla da bir gün aynı dili konuşmamdır"diye.Hala da o ümidimi muhafaza ediyorum.
Saygı ve sevgilerimle