Evet bende okumuştum çok büyük geçmiş olsun Kardeşim cana gelmemiş oda bir teselli ama zarar var tabiki inşallah çok kısa zamanda yaranız sarılır işleriniz yoluna girer .Saygılarımla
Teşekkürler Ayhan bey..
o degilde; karavan dünyasından tanışmadıgımız birçok arkadaşla neredeyse ev sahipligi pozisyonunda olacagımız etkinlikte bir araya geliriz diye çok istekli idik.
Hatta ben yazdıgım mesajda katılmayı çok istiyoruz inşallah bir terslik olmazsa gelecegiz diye yazmıştım.Olmadı..Bir dahaki sefere artık...
58ayhan' Alıntı:
Evet bende okumuştum çok büyük geçmiş olsun Kardeşim cana gelmemiş oda bir teselli ama zarar var tabiki inşallah çok kısa zamanda yaranız sarılır işleriniz yoluna girer .Saygılarımla
İsmail Bey geçmiş olsun, umarım bu yangını en az hasarla atlatırsınız ve eskisinden de daha iyi duruma gelirsiniz. Yani bir nevi traş gibi, gidenin yerine daha iyisi daha güzeli daha çoğu gelir.
İsmail Bey geçmiş olsun, umarım bu yangını en az hasarla atlatırsınız ve eskisinden de daha iyi duruma gelirsiniz. Yani bir nevi traş gibi, gidenin yerine daha iyisi daha güzeli daha çoğu gelir.
Merhabalar,
İsmail bey, geçmiş olsun Allah tekrarından korusun, sevindirici yanı can zararı olmaması.
Siz zaten zoru seversiniz, bu olayı atlatırsınız.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.