KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bu arada dün akşam sahurda trt2 de isoff un karadeniz gezisine yer verilmişti. orada saygıdeğer mustafa abiyide gördüm baya bir kameralara poz vermiş bravo vallaha çok güzel bir gezi yapmışlar 22 araçlık bir konvoy hele kenan çapışan türk diye bir abimiz var mitsubishi marka arabayla sahilde müthiş bir perfonmas sergiledi.
herkese iyi akşamlar diler faruk abiye,hakan abiye,yüksel abiye,uğur abiye,mustafa abiye ve diğer bütün gezenbilir üyelerine saygılarımı ve sevgilerimi yolluyorum.
Yaşar bey meraba sizde hoşgeldiniz aramıza.Umarım bir gün bir rüzgarla birlikte oralara eser ve tanışarak ayrıca bahsettiğiniz yerleri gezme ve görme imkanına sahip oluruz.
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
1 haftadır yoktum baya mesaj birikmiş okumaya çalışıyorum
yine her zaman ki gibi güzel geziler yapmışsınız resimleri görünce özlemim bir kat daha arttı
en kısa zamanda arazide görüşelim
Acaba diyorum askeriyeden topu sökülmüş bi tank alan olsada bide onu görsek ???
yurt dışı sitelerini gezerken pek çok sivil tankı olan gördüm : )
Amerikada bir offroad ve barbekü fanatiği Nissan navaranın arka kabini söküp barbekü ilave etmiş fena olmuş ... rahat bir bucuk metre pişirme alanı var 300 araç offroad a çıksan genede aç kalan olmaz