Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 735,203

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

sduran' Alıntı:
hele hele çavuşbaşı resimlerinden sonra yerimde duramıyorum :smiley:

suavi' Alıntı:
benim arabamın ne vinci var ne başkabişeyi... ama olsun ben de gelicem çavuşbaşına... ::smiley:

Anlaşılan Çavuşbaşı etabının reklamı başarılı olmuş :smiley: Şaka bir yana, uygun bir zamanda yol dışında bir arada oluruz umarım..

sduran' Alıntı:
valla dört tekerle bekliyorum :smiley: arabam cuma çıkıyor ama sanırım hemen yoldan çıkmamı pek önermez oktay :(

Çok fazla mekanik bilgim olmamakla birlikte, sanırsam rodaj denen zaman dilimi sonrası motoru zorlamak daha akıllıca. Haklısınız yaani.

teşekkurler
umarım buluşacaz hatta kandırabilirsem abimide cj5 i ile getirmeyi düşünüyorum
sizin civciv de baya güzel görünüyo daha büyük fotoları yok mu

29 temmuza bir gezi düşünürseniz şööyle güzel eğlenceli bir parkurda ben seve seve gelirim. hatta sabırsızım..burada nasıl organize ediliyor bu işler.. bilsem ben başlatıcam.. fena da organizasyon yapmam hani.. severek üstlenebilirim..

Suavi ve Serkan Beyler hoşgeldiniz.

Serkan Bey aracınızdan memnun musunuz? Ben de 98 model Disco sahibiyim. Almadan evvel epey bir karıştırmıştım literatürü. Sizin aracınızın bu eski tip kasaları çok hoşuma gidiyordu fakat hiç dizeli yok sanırım?

işin aslı organizasyon işinde bende çok faal değilim abilerimiz organize ediyorlar.olmayan haftalardada boş durmuyorum bir arkadaşım daha var ondada cj-5 var kemer burgaz tarafında takıldığımız yerler var her hafta gidiyoruz.(akraba düğünlerinden zaman buldukça)takılmak isterseniz gideriz.kendi çapımızda takılıyoruz.

teşekkurler
ben aracımdan çok memnunum hatta aldıgım paraya 95 modeli vardı ama onların sorunlu olmalarından ve benim classic aşıgı olmamdan dolayı bunu tercih ettim
umarım motoru yaptırdıktan sonra bi süre sonra gerekli diğer şeyleride yaptırırım

dizel konusuna gelirsek evet dizeli yok aslında ama sonradan taktıranlar var
ben de hazır motor yanmışken dizel yapayım demiştim ama altı ay önce çıkan yasadan dolayı yapamadım

elnino' Alıntı:
işin aslı organizasyon işinde bende çok faal değilim abilerimiz organize ediyorlar.olmayan haftalardada boş durmuyorum bir arkadaşım daha var ondada cj-5 var kemer burgaz tarafında takıldığımız yerler var her hafta gidiyoruz.(akraba düğünlerinden zaman buldukça)takılmak isterseniz gideriz.kendi çapımızda takılıyoruz.

süper olur... bu hatasonu yıllık tatil nedeniyle bozcaadadayım ama ondan sonra ne zaman giderseniz takılırım.. msn adresimi kaydedebilirsiniz... thanx

arkadaşlar sıcak kanlı karşılamanız için çok teşekkür ederim.iznide olduğum için geç cevapladım kusura bakmayın pazartesiden itibaren her gün sizleyim
http://i188.photobucket.com/albums/z81/outdoormen/datatatili019-1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR