Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 735,100
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Aramıza hoşgeldin Suavi bey.Bize katılmandan mutluluk duyarız ailemiz gittikçe büyümekte olup sonunda muhtemelen OFF-ROAD aşireti olucaz..

Etiketler

hoşbulduk..teşekkür ederim. biraz geziyordum gördümki düzenlenince geziler baya iyi oluyormuş.. şöyle ağustosun son haftasında büyük bir organizasyon yapsak?
hevesliyim..anlayın.. ;)

29 temmuz pazar? güzel bir günübirlik? parkur belirleyip ilanlara koyalım. ama zor bir parkur olmasın.. hafif...:smiley:

Serkan bey merhaba, hoşgeldiniz, aracınız çok güzel tamda rüyalarımın arabası aslında... şu motor yakma olayını biraz anlatabilirmisiniz :smiley:

Hoşbulduk :smiley:
ben de anlamadım ki hararet göstergesi hep ortada durdugu halde bi gün kilyosa giderken kalorifer radyatörü patladı ve arabanın içi buhardan göz gözü görmez hale geldi neyse ki bi yerimiz haşlanmadı
resimleri de koyarken acemi oldugum için link koymuşum kusuruma bakmazsınız umarım :-\

Serkan Bey ve Suavi bey hoşgeldiniz
Serkan bey geçmiş olsun, sizin aracı Onuş Otoda gördüm, benim araç ta orada hatta Oktay da sitede Bobtail nicki :smiley:
Çok bilmişlik taslamak gibi olmasın ama vinci kim monte etti? hiç aracın altına vinç monte edildiğini görmedim, arazide ciddi sıkıntı yaratır, bir engele yaklaşırken veya çamurlu yolda ize girerken, vinç zemine çarpar ve paramparça olur, ayrıca çamura batarsanız o vincin halatını açmanız imkansız gibi, offroad a girmeden vinci ve sis farlarını tampon üstüne almanızı tavsiye ederim yoksa yazık olur ekipmana
onun dışında aracınız çok başarılı bir offroad makinesi, gezilerde görüşmek dileğiyle :smiley:

Hoşbulduk Mert Bey
öncelikle teşekkür ederim. Oktayın bu sitede oldugunu biliyorum zaten ben offroad için grup arayışında oldugumu söyleyince o tavsiye etti bu siteyi ve davet etti turlara. vinç konnusunda da katılıyorum ama vinci ben aldıgımda o şekildeydi ve düzelttirecem en kısa zamanda hatta acil bi şekilde difransiyel ve karter korumalarını da yaptırmak istiyorum. Aslında yapmak istediğim daha çok şey var ama biriken para motora gitti :(((
gezilere sizinle gelebilmek için can atıyorum hele hele çavuşbaşı resimlerinden sonra yerimde duramıyorum :smiley:

benim arabamın ne vinci var ne başkabişeyi... ama olsun ben de gelicem çavuşbaşına... ::smiley:

Serkan bey ve Suavi bey hoşgeldiniz aramıza. Gerçekten de tam yerindesiniz derim ben.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.