teşekkurler
umarım buluşacaz hatta kandırabilirsem abimide cj5 i ile getirmeyi düşünüyorum
sizin civciv de baya güzel görünüyo daha büyük fotoları yok mu
29 temmuza bir gezi düşünürseniz şööyle güzel eğlenceli bir parkurda ben seve seve gelirim. hatta sabırsızım..burada nasıl organize ediliyor bu işler.. bilsem ben başlatıcam.. fena da organizasyon yapmam hani.. severek üstlenebilirim..
Serkan Bey aracınızdan memnun musunuz? Ben de 98 model Disco sahibiyim. Almadan evvel epey bir karıştırmıştım literatürü. Sizin aracınızın bu eski tip kasaları çok hoşuma gidiyordu fakat hiç dizeli yok sanırım?
işin aslı organizasyon işinde bende çok faal değilim abilerimiz organize ediyorlar.olmayan haftalardada boş durmuyorum bir arkadaşım daha var ondada cj-5 var kemer burgaz tarafında takıldığımız yerler var her hafta gidiyoruz.(akraba düğünlerinden zaman buldukça)takılmak isterseniz gideriz.kendi çapımızda takılıyoruz.
teşekkurler
ben aracımdan çok memnunum hatta aldıgım paraya 95 modeli vardı ama onların sorunlu olmalarından ve benim classic aşıgı olmamdan dolayı bunu tercih ettim
umarım motoru yaptırdıktan sonra bi süre sonra gerekli diğer şeyleride yaptırırım
dizel konusuna gelirsek evet dizeli yok aslında ama sonradan taktıranlar var
ben de hazır motor yanmışken dizel yapayım demiştim ama altı ay önce çıkan yasadan dolayı yapamadım
işin aslı organizasyon işinde bende çok faal değilim abilerimiz organize ediyorlar.olmayan haftalardada boş durmuyorum bir arkadaşım daha var ondada cj-5 var kemer burgaz tarafında takıldığımız yerler var her hafta gidiyoruz.(akraba düğünlerinden zaman buldukça)takılmak isterseniz gideriz.kendi çapımızda takılıyoruz.
arkadaşlar sıcak kanlı karşılamanız için çok teşekkür ederim.iznide olduğum için geç cevapladım kusura bakmayın pazartesiden itibaren her gün sizleyim
http://i188.photobucket.com/albums/z81/outdoormen/datatatili019-1.jpg