Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 735,816
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

uzun mesafelerde 20 lt lik gagalı cerikan taşıyabilirsin bilgine.sevgiler.
sabri oran

Etiketler

çok haklısın..aklıma ilk önce gelen bu gibi organizasyonlar için bölge jandarmadan izin almak gerekir ayrıca belediye yer kirası isteyebilir bu arada buz dağının görünmiyenleride var...bolu oyunlarını düzenlemenin bir isoof üyesi olarak ne kadar meşakkatli olduğunu çok iyi biliyorum.dolayısı ile amatör ruhu kaybetmeden ufak gezilere devam diye düşünüyorum..
sabri oran

Sabri abi selamlar...

Bolu oyunlarını örnek verirken, sadece oyunları kastetmiştim. Katılımcı sayısı sanırım 15 aracı geçmez. Ve, basite indirgenmiş oyunlar. Belediye kirasına gelince, haftalardır gezdiğimiz yerlere kira vermiş olsaydık Niva'yı satmamız gerekirdi

Saygılarımla....

Yeni katılan arkadaşlar Hoşgeldiniz!

Bildiğim kadarıyla Maslak Atatürk San. 2 tane parçacı var, bence yanlış olanına denk geldiniz. CJ konusunda "parçaları pahalı" lafını fazla duymaya başladım, aslında parçalar ucuz aksesuarlar biraz pahalıdır. Gidip bütün menteşeleri, kaput kilitlerini üzerine bağlı ıvır zıvır herşeyi paslanmaz çeliğe çevirmek 1000USD tutar. Burada tabii aracı ne amaçla kullanmak istediğiniz ortaya çıkar. Aynı 1000USD'a debriyaj balatası değişir, ateşleme sistemi (buji kabloları, distributor, bujiler değişir), şanzıman ve diff bakımları yapılır, yakıt sistemi elden geçer karburatör açılır tamir takımı değişir...üstünede para kalır...

ben tekim.. bana eşlik edebilirsin..

Selamlar, Murat Çelebi ismim, 33 yaşındayım ve İstanbul'da oturuyorum. Otomotiv yedek parça sektöründeyim, Fiat-Renault-Peugeot ve Citroen ağırlıklı çalışıyorum. Yaklaşık 2 yıldır Honda HR-V kullanıyorum, kamp yapmaktan hoşlandığım için özellikle yazın işimi görüyor. En kısa sürede yanına gerçek anlamdan bir SUV almayı da planlıyorum.

hoşgeldin murat.. ben de yeniyim.. umarım güzel vakit geçiririz hepberaber.. buradakiler iyi vakit geçirmeyi biliyorlar çünkü...

Yeni katılam tüm arkadaşlar Gezenbilir off-road ailesine hepiniz hoş geldiniz

günlerden çarşamba oldu... cumartesi için bir plan yok mu hala?....bilsem ben yapıcam da yapamıyorum... yaparım sonra soluğu merter civarı e 5'te almayalım..orası da offroad gibi sonuçta..hatta daha bile zorlu sanki..

kesinleşmemekle birlikte şu an için ağaçlı yanınındaki göle gidecez gibi görünüyor
sogucak yaylasındaki gezinin notlarını takip edersen orada netleşir bugün veya yarın

sduran' Alıntı:
kesinleşmemekle birlikte şu an için ağaçlı yanınındaki göle gidecez gibi görünüyor
sogucak yaylasındaki gezinin notlarını takip edersen orada netleşir bugün veya yarın

ok..thanks..

sduran' Alıntı:
ağaçlı yakınındaki göl kesinleşti
suavi sen ne tarafta oturuyosun
1.leventteyim. dünya göz hastenesi yakınlarında