Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 735,739
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Suat bey hoşgeldiniz
bende yeni bir üye olarak şunu belirtmek isterim ki süper bir ekibin arasındasınız :smiley: (ben tanıştım ve gördüm )

Etiketler

valla ben mesajı attım sende off oldun
acaba nazarımmı değdi diye düşünüyordum :smiley:

bir aksilik olmazsa cumartesi kısa bir gezi düşünülüyor ama önümüzdeki günlerde netlik kazanır durum

bence sorun olmaz tüm ekip yanınızda zaten bu spor yardımlaşma sporu en başta
önemli olan sizin aracın ne oldugu ve durumu

hakan bey ekibe kabul ettiğiniz için öncelikle teşekkür ediyorum.ekibe yeni bir cj6 katıldı diyebilirsiniz.

serkan bey benim aracımın durumu bana göre fena değil ama sizin araçların yanında malum diyorum
1975 mod ne bekleyebiliriz.beni hiç utandırmadı şimdiye kadar

suatkabal' Alıntı:
hakan bey ekibe kabul ettiğiniz için öncelikle teşekkür ediyorum.ekibe yeni bir cj6 katıldı diyebilirsiniz.

Estağfurullah efendim, ekibe kabul etmek ya da etmemek benim ne haddime... Bilakis aramıza katıldığınız için mutluluk duyarım...

ekiptesiniz zaten Suat bey ben bu ekipte şunu gördüm
dünyada bulabileceğiniz bütün samimi,dost,kendinden önce diğerini düşünen kişileri toplayın = GEZENBİLİR OFFROAD GRUBU
bu hafta sonu bekliyoruz sizi :smiley:

Kesin olmamakla beraber, Şile Kumbaba'da ki yarış pisti olabilir... Sanırım bu gece netleşir...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR