Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 735,704
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

sduran' Alıntı:
sabri abi portbagaja baktım ama ben outdoormen deki gibi açık bi bagaj yaptırmak istiyorum ama sitendeki alarm ve römork çok ilgimi çekti dogrusu :smiley:
ilgine çok teşekkür ederim
açık bagaj için kulüpten bir arkadaşım var onu sana tavsiye ederim hepimiz ona yaptırıyoruz.adı orhan cep 0535 8613540 selamımı söyle gerekeni yapar.

Etiketler

KML' Alıntı:
sabri abi hosgeldin ,, kulupte gorusemıyoruz artık buradan yazısırız :D
kamilciğim artık kulüpe uğrayın diyorum yoksa yarışlardan muaf olacaksınız:smiley:))latife bir yana özledim bir ara gelinde görüşelim.
bu arada geziye yarış aracını götürme derim hava çok kuru kırar kalırsın amcan almaya çekici ile gelir sonra:smiley:)kontrollü olarak tahoe ile git derim ama ağır olduğundan kırılmamasına yine dikkat..slm.sevgiler

KML' Alıntı:
sabri abi hosgeldin ,, kulupte gorusemıyoruz artık buradan yazısırız :D
kamilciğim artık kulüpe uğrayın diyorum yoksa yarışlardan muaf olacaksınız:smiley:))latife bir yana özledim bir ara gelinde görüşelim.
bu arada geziye yarış aracını götürme derim hava çok kuru kırar kalırsın amcan almaya çekici ile gelir sonra:smiley:)kontrollü olarak tahoe ile git derim ama ağır olduğundan kırılmamasına yine dikkat..slm.sevgiler

insallah sabri abi gezi isi suanlık belli degil , islerimiz cok yogun bu sebeble kulube de gelemez olduk , umarım keyfın ıyıdır .

mogzilla' Alıntı:
Sabri Bey forumumuza hoşgeldiniz.Sitenizi çok uzun zaman önce incelemiştim.Bu konuda engin deneyimleriniz olduğunu biliyorum.Birikim ve bilgilerinizi bizlerle paylaşmağa hazır olduğunuz için ayrıca teşekkürler.
teşekkür ederim hoşbulduk.deneyimlerimi memnuniyetle elimden geldiğince paylaşmaya hazırım.zaten sitemde de bir çok şeyi paylaşıyorum.off-road ile ilgili arkadaşlara lazım olan her şeyi bulurum bu konuda çevrem çok geniştir.off-road'u teknik olarak bilen ustalar,yedek parçacılar,aksesuarlar,özel malzemeler,malzemeler vs.vs.konularında sizlere yardıma hazırım.
jeeplerden cj serisi,suzuki vitara,grand vitara,xl-7,jimny,chevrolet blazer,tahoe,gmc,niva,cheroke ler konusunda da yardımcı olabilirim hepsini kullandım.
slm sevgiler.

öyle gözüküyor ama sonbaharda, salı günleri dışında da, aktivitelerde beraber oluruz inşallah...

suatkabal' Alıntı:
selam arkadaşlar adım suat kabal acar renault mais'te servis müd yapmaktayım.sitenizle yeni tanıştım fakat etkinlikler çok hoşuma gitti benimde 1975 mod cj6 aracım var işallah güzel bir gezide tanışırız.
hoşgeldiniz.cj-6 ile ilgili sorunuz olursa yardımcı olmaya hazırım.sevgiler.

Suat bey aramıza hoşgeldiniz
En yakın zamanda sizide aramızda görmek dileğiyle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR